Diskussion:Gendarmstien

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Dynamisk kort på Commons[rediger kildetekst]

Jeg lavede for nogen tid siden et forsøg med et dynamisk kort på Commons: Gendarmstien, som måske kan bruges i artiklen her (se også det kort jeg har lavet til Haderslevbanen. Dette kort vil altid opdateres i takt med ændringer på OSM. Måske skal der dog ændres på nogle farver eller tilføjes nogle POI'er? --Hjart (diskussion) 9. jan 2019, 16:31 (CET)

Et opdateret kort vil være godt, ja helt nødvendigt. Jeg vil nu ikke synes det behøves at gøre det store ud af tilføje det ekstraelementer, for turistorganisationen og kommunen gør det så godt allerede, med hensyn til at beskrive og visualisere stien og dens oplevelser (man kan finde via artiklens henvisninger). Af samme grund forsøger jeg også i teksten at begrænse mig til nøgterne data. Jeg har lige nu tilføjet en forklaring på "etaperne", så en eventuel visning af dem (i det dynamiske kort) vil ikke stå uforklaret. --AsgerFrank (diskussion) 10. jan 2019, 17:14 (CET)
Jeg har indsat kortet "as is", for det tjener formålet, men du kan jo altid selv udskifte hvis du forbedrer det. Hvad jeg kunne ønske var at farverne byttes lidt om, så etaperne ikke flyder sammen. Og landegrænsen er måske en anelse for fremtrædende. Billedteksten burde måske ikke indkorporeres i billedet, for så kan fremtidige artikelredaktører ikke tilpasse den. Billedstørrelsen er max størrelse for stadig at være nogenlunde diskret, men den kunne jeg self. bare selv have ændret. Jeg ved ikke om det fikserede mål 900 x 600 kan give problemer, men på min egen skærm ser det helt fint ud. --AsgerFrank (diskussion) 10. jan 2019, 18:08 (CET)
Nåh ja, landegrænsen er måske okay alligevel, den er jo vigtig i forhold til ruten, og det er kun i udgangs-zoomlevel den forstyrrer lidt. Måske rutefarveskift kan mindske det. Jeg har forresten ikke syntes det nødvendigt at ulejlige med en (signatur)forklaring til kortets etaper; læseren kan sikkert sagtens uddrage logikken når selve artikelteksten er som den er. --AsgerFrank (diskussion) 10. jan 2019, 18:30 (CET)