Diskussion:Hjortens Flugt (film)

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Stub Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Stub på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.

De fleste, der søger efter Hjortens Flugt vil være på udkig efter Christian Winthers digtkreds. Det er derfor uheldigt, at de sendes til denne side og ikke til digtets. Digtets sidde hedder "Hjortens Flugt (digt)". Kan nærværende side ikke omdøbes, så den hedder "Hjortens Flugt (film)", så de to artikler - den om det berømte digt og den om den ukendte film om ikke andet så ligestilles? AukenSune

Tak Hjart for flytningen. Det sætter jeg meget pris på; jeg er stadig lidt svagbenet i det rent tekniske. Kunne redirectet også ændres, så det peger på digtkredsen i stedet? AukenSune

gjort--Hjart (diskussion) 12. feb 2020, 20:33 (CET)
Og så er der en lille sætning i digtets artikel, der henviser til filmen. --Palnatoke (diskussion) 13. feb 2020, 10:22 (CET)