Diskussion:Kaya Brüel

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Musik Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Musik, et forsøg på at koordinere oprettelsen af musik-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Melodi Grand Prix Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Melodi Grand Prix, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Melodi Grand Prix-relaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Film, et forsøg på at koordinere oprettelsen af film- og filmrelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.

Kan bruger:Hjart forklare hvorfor denne artikel ikke skal mærkes som selvskrevet reklame og selvforherligelse?

Hvorfor denne mistro mod os ip-brugere? Får jeg også en uges blokering snart? 87.49.45.245 11. sep. 2022, 19:55 (CEST)[svar]

En længere række forskellige personer har i 15 år bidraget til artiklen (se historikken). Jeg kan ikke se nogen grund til at mærke den som "selvskrevet". Du er naturligvis velkommen til at argumentere for hvorfor den skal. Hvis du ønsker det skal jeg iøvrigt gerne give dig en uges pause. Hjart (diskussion) 18. sep. 2022, 11:56 (CEST)[svar]

Hvad vil bruger hjart så kalde det her?

“Udover en imponerende karriere som sanger, med mange forskellige opgaver og indspilninger, har Kaya også slået sine folder på de skrå brædder som skuespiller. Grundlæggende i musicals og musikteater forestillinger”

Jeg vil helst ikke blokeres, men jeg syntes at alle får en uge for det mindste fejltrin?(Skrev 87.49.45.245 (diskussion) . Husk at signére dine indlæg.)

Jeg er enig i at ordlyden der ikke lige er så neutral, men jeg synes ikke der er grund til at antage at det er "selvskrevet" eller ment som decideret "reklame". Du er velkommen til at skrue lidt ned for de rosende vendinger i artiklen.
Ingen har hidtil protesteret over varigheden af de blokeringen jeg uddeler, så jeg antager at de har været ok. Nogle får et kvarters pause, andre en uge og andre igen et halvt års tid. Jeg vurderer fra sag til sag hvor meget der er behov for.--Hjart (diskussion) 18. sep. 2022, 13:52 (CEST)[svar]

Retorikken i artiklen er nu blevet dæmpet og der er tilføjet et antal kilder. --Eldhufvud (diskussion) 18. okt. 2022, 22:38 (CEST)[svar]