Diskussion:Knivsbjerg

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg mener ikke Skamlingsbanken hører hjemme på en side med tyske mindesmærker. Den har sin egen side. Mvh. Aksel Ludvigsen

  • det er en artikel om Nordslesvigs højeste punkt. - Nico (diskussion) 4. okt 2020, 16:41 (CEST)

Normalt gider jeg ikke diskutere med Wikidpedia, men her stå jeg af. Knivsberg er med andre sider, et tysk krigsmindesmærke, skamlingsbanken er et dansk samlingssted. Om det er Nordslesvigs højeste punkt er vel ligegyldigt. Nico tænk dig om.

Nu handler siden her jo om Knivsbjerg og ikke om Skamlingsbanken, så jeg forstår ikke din klage. --Hjart (diskussion) 6. okt 2020, 16:18 (CEST)

Ja, det handler om Knivsbjerg, kontra Skamlingsbanken. Knivsbjerg er et tysk krigsmindested, Skamlingsbanken er et dansk samlingssted, der intet har med krig at gøre. Wikipedia må skamme sig.

Knivsbjerg fungerer i dag som samlingssted for det tyske mindretal. Der er i artiklen en enkelt henvisning til det historisk tilsvarende danske samlingssted. Er det det du er utilfreds med? --Hjart (diskussion) 6. okt 2020, 20:37 (CEST)

Jeg har intet mod det tyske mindretal, de skal have deres krigsmindesmærker, også det på Knivsbjerg, men at drage Skamlingsbanken ind i det, passer ikke.