Diskussion:Lagmand

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Liste Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Liste på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


Der mangler billeder af Sundstein, Ellefsen og Marita P. Det er lidt ærgerligt. Kan nogen skaffe dem?--Batmacumba (diskussion) 15. sep 2015, 14:55 (CEST)

Jeg ved ikke, hvor de skulle kunne hentes. Både Marita Petersen og Pauli Ellefsen er døde. De som ejer billeder af dem må jo først give tilladelse til at billederne kan lægges ud uden copyright.--EileenSanda (diskussion) 15. sep 2015, 18:08 (CEST)
Ja, det komplicerer jo altid tingene, men de har vel børn, der kan kontaktes. Sundstein lever stadig, ved du, om han er åndsfrisk?--Batmacumba (diskussion) 15. sep 2015, 18:19 (CEST)
Ja, Sundstein lever endnu. Det ved jeg ikk, om han er åndsfrisk, det vil jeg da tro, men ved det ikke. Han er efterhånden blevet 82 år, en ret høj alder. Ja, både Marita Petersen og Pauli Ellefsen havde børn, jeg var endda hjemme hos en af Marita Petersens børn i sommer. Det er så frygtelig besværligt at få godkendt billeder på Commons, når man ikke selv har taget dem, så skal de have skriftlig tilladelse, og det er ikki nok bare med skriftlig tilladelse, der skal udtrykkelig står hvilken licens de frigiver billedet, og folk opgiver ofte. Så det ved jeg ikki, om jeg orker at gøre noget ved. --EileenSanda (diskussion) 15. sep 2015, 19:46 (CEST)