Diskussion:Magni Arge

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Færøerne Denne artikel, kategori eller skabelon er en del af WikiProjekt Færøerne, et forsøg på at koordinere oprettelsen af Færøernerelaterede artikler på Wikipedia. Hvis du er interesseret kan du redigere artiklen som denne skabelon sidder på eller besøge projektsiden, hvor du kan deltage i projektet.
Start Denne artikel er blevet vurderet til Klasse Start på vurderingsskalaen. Eventuelle kommentarer om vurderingen kan skrives i huskeliste-form på denne diskussionsside.


AU brugte ikke bachelorgraden i 1987, så det virker underligt. Har han senere fået godkendt gamle eksamener som en bachelor?--Batmacumba (diskussion) 18. aug 2015, 13:27 (CEST)

Jeg tænkte det samme, men det var mig der korrigerede det til BA, fordi det er det der står på hans profil hos LinkedIn, det gjorde jeg efter at en eller anden (IP-adresse bruger) korrigerede "cand.scient.pol." til "scient.pol.", det er der da ikke noget, der hedder, vel? Jeg er ikke klar over, om han senere har fået BA, eller, om han kan have noget tilsvarende fra 1987, som han selv vælger at kalde BA? Vh. EileenSanda (diskussion) 18. aug 2015, 13:59 (CEST)
Nej, scient.pol. er bare en uofficiel kortform for statskundskab - ikke en eksamen. Han studerede jo i hele 8 år (eller var i hvert fald indskrevet) og skriver på linkedin, at han nyligt er vendt tilbage/ genindmeldt for at blive cand.soc. Det mest sandsynlige er, at han tog en række eksamener, og senere fik (en del af) dem konverteret til en BA. Det er der mange, der har gjort. Men det er ikke korrekt, at han tog en BA i 1987, så det bør omformuleres. Hvilket er lidt svært, når vi ikke er sikre på, hvornår han fik BA-en.--Batmacumba (diskussion) 18. aug 2015, 14:48 (CEST)
Ja, det har du ret i. EileenSanda (diskussion) 18. aug 2015, 18:56 (CEST)