Diskussion:Z for Zachariah

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Angående sletningsforslaget: Der er ingen grund til at slette denne flertydige side, fordi bogen måtte blive betragtet som hovedbetydning. Man kan bare overskrive denne side, hvis artiklen om bogen skulle blive skrevet på et tidspunkt. Hvis man bare sletter siden, er artiklen om filmen ikke sådan lige at finde ved en søgning i søgefeltet. Så skal man igennem søgeresultaterne. Indtil artiklen evt. måtte blive oprettet kan siden evt. laves om til en omdirigering.
- Sarrus (db) d. 8. sep 2015, 16:46 (CEST)

Når jeg søger på en film dukker den fint op når jeg søger på en titel, også selvom der kun er en enkelt artikel med et (film)-suffiks. Men hvis du syntes det er nødvendigt... TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2015, 16:54 (CEST)
Hvis du søger på "Z for Zachariah" og trykker på "enter", får du vel den flertydige side frem? Men det er korrekt, at der kommer artikelforslag frem efterhånden som man skriver i søgefeltet, hvis det er der du tænker på. Men tænker den "almindelige" læser på det?
- Sarrus (db) d. 8. sep 2015, 16:59 (CEST)
Ja, både hvis jeg copypaster titlen eller taster mig igennem den fremkommer forslaget i søgefeltet, og hvis jeg trykker enter kommer den flertydige artikel frem - fordi den er oprettet. Erm, kan ikke forestille mig andre måder at bruge en søgefunktion på, men hvis der tænkes i andre baner er det selvfølgelig godt den flertydige er der. TherasTaneel (diskussion) 8. sep 2015, 17:07 (CEST)
Nu er det ved at blive offtopic, men:
  1. Hvis man skriver navnet på en artikel, der eksisterer og trykker på "enter", åbnes denne.
  2. Hvis man skriver navnet på en artikel, der ikke eksisterer, får man dels en oversigt over artikler, som det pågældende ord findes i og dels (hvad der ville være relevant i forbindelse med en sletning af denne flertydige side) artikler, hvor det ord, man søger på, indgår i artiklens navn.
    - Sarrus (db) d. 8. sep 2015, 20:00 (CEST)