Tebian Electric Apparatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Tebian Electric Apparatus (TBEA) er en kinesisk producent af transformatorer og andet elektrisk udstyr, desuden udvikler af elektricitets-transmissionsprojekter. Virksomhedens hovedsæde ligger i Changji i Xinjiang. Sammen med konkurrenterne Tianwei Baobian Electric (TWBB) og XD Group, er det en af Kinas største producenter af transformatorer.[1] Virksomheden bygger transformatorer og udvikler transmissionslinjer på kontraktbasis.

Internationale operationer[redigér | redigér wikikode]

I Etiopien fik TBEA i 2009 tildelt en en kontrakt på udvikling af en transmissionslinje fra Gilgel Gibe III-dæmningen til Addis Ababa.[2] I 2010 i Zambia underskrev det statsejede ZESCO en kontrakt med TBEA til en værdi på 334 mio. USD om etableringen af 330 kv stærkstrøms-transmissionslinjer.[3]

Koncernen driver også en division i Gujarat i Indien, hvor der fremstilles transformatorer, solenergiudstyr og kabler.[4] Den indiske division er registreret under selskabsnavnet TBEA Energy (India) Pvt Ltd og er målrettet markederne i Indien, Afrika, Mellemøsten og andre markeder.

Kilder[redigér | redigér wikikode]

  1. ^ "Resolving Core Concerns". Eletrical Monitor. 14. september 2012. 
  2. ^ Ethiopian Electric Power Corporation:Gibe III Hydroelectric Project Official Website Arkiveret 16. marts 2016 hos Wayback Machine
  3. ^ "Zesco commission 330KV line for Northern and Eastern provinces". Lusaka Times. 2012-07-23. 
  4. ^ TBEA Energy (India) Private Limited
KinaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Kina er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.