Tebian Electric Apparatus

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Tebian Electric Apparatus (TBEA) er en kinesisk producent af transformatorer og andet elektrisk udstyr, desuden udvikler af elektricitets-transmissionsprojekter. Virksomhedens hovedsæde ligger i Changji i Xinjiang. Sammen med konkurrenterne Tianwei Baobian Electric (TWBB) og XD Group, er det en af Kinas største producenter af transformatorer.[1] Virksomheden bygger transformatorer og udvikler transmissionslinjer på kontraktbasis.

Internationale operationer[redigér | rediger kildetekst]

I Etiopien fik TBEA i 2009 tildelt en en kontrakt på udvikling af en transmissionslinje fra Gilgel Gibe III-dæmningen til Addis Ababa.[2] I 2010 i Zambia underskrev det statsejede ZESCO en kontrakt med TBEA til en værdi på 334 mio. USD om etableringen af 330 kv stærkstrøms-transmissionslinjer.[3]

Koncernen driver også en division i Gujarat i Indien, hvor der fremstilles transformatorer, solenergiudstyr og kabler.[4] Den indiske division er registreret under selskabsnavnet TBEA Energy (India) Pvt Ltd og er målrettet markederne i Indien, Afrika, Mellemøsten og andre markeder.

Kilder[redigér | rediger kildetekst]

  1. ^ "Resolving Core Concerns". Eletrical Monitor. 14. september 2012.
  2. ^ Ethiopian Electric Power Corporation:Gibe III Hydroelectric Project Official Website Arkiveret 16. marts 2016 hos Wayback Machine
  3. ^ "Zesco commission 330KV line for Northern and Eastern provinces". Lusaka Times. 2012-07-23.
  4. ^ TBEA Energy (India) Private Limited
KinaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed i Kina er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.