The F Word (South Park)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
The F Word
Information
Originaltitel The F Word
Genre Satire
Skabt af Trey Parker
Spilletid 21 min 41 sek
Sprog Engelsk
Sæsoner og afsnit
Antal sæsoner 13
Produktion
Produktionsland USA
Udsendt
Først sendt 4. november 2009
Kronologi og andet
Tidligere serie
Efterfølges af
Dances with Smurfs

"The F Word" ("F-ordet") er det tolvte afsnit i den 13. sæson af den amerikanske animererede satireserie South Park, og episode nr 193 af alle. Den havde premiere på Comedy Central i USA d. 4. november 2009.

Afsnittet omhandler brugen af det amerikanske ord "Faggot". Ordet der i 16. hundredetallet har været brugt som slang for "gammel eller ubehagelig kvinde" til et diskriminerende homofobisk ord for bøsse, meget anvendt i den amerikanske ungdomskultur.[kilde mangler]

Plot[redigér | rediger kildetekst]

Indbyggerne i South Park forstyrres af højlydte Harley-Davidson MC'ere, der kører rundt i byen og tiltrækker sig opmærksomhed ved at gasse deres motorcykler op så snart de er inden for hørevidde af andre. Eric Cartman, Stan, Kyle og Kenny, starter en kampagne for at smide MC'erne ud af byen, og bruger i den forbindelse ordet "Faggot" omkring de opmærksomhedskrævende MC'ere. Drengenes forsøg på at slippe for larmen misforstås af de voksne i byen, og vennerne anklages for at være homofobiske. Herfra går uenigheden på den egentlige betydning af slangordet "Faggot", og en formel ændring af definitionen i Ordbogen er nødvendig, således at "Faggot" nu betyder "irriterende og hensynsløse Harley-Davidson-kørere":

Fag (făg) n. 1. An extremely annoying, inconsiderate
person most commonly associated with Harley riders.
2. A person who owns or frequently rides a Harley.


Eksterne links[redigér | rediger kildetekst]