Tom Clancy's The Division

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Tom Clancy's The Division
Generelle oplysninger
Udvikler

Ubisoft Massive Ubisoft Reflections Red Storm Entertainment

Ubisoft Annecy
Udgiver Ubisoft
Distributør PlayStation Store
Microsoft Store
Steam
Epic Games Store
Ubisoft Store
Amazon Luna Rediger på Wikidata
Motor Snowdrop Rediger på Wikidata
Udgivet 8. marts 2016
Genre MMORPG
Spiltype Singleplayer, multiplayer
Platforme PlayStation 4
Xbox One
PC
Eksterne links
Tom Clancy's The Divisions hjemmeside
Information med symbolet Billede af blyant hentes fra Wikidata.

Tom Clancy's The Division er et open-world Third-person shooter MMORPG Computerspil med overlevelseselementer udviklet af Ubisoft Annecy, Ubisoft Massive, Ubisoft Reflections og Red Storm Entertainment til Microsoft Windows, PlayStation 4 og Xbox One. Spillet blev præsenteret på Ubisofts pressekonference på E3 2013. Udgivelsesdatoen er blevet udskudt mange gange men er endeligt fastlagt til at være d. 8. marts 2016.[1]. Der kommer en beta-periode i starten af 2016 til alle, der har forudbestilt spillet, eller skrevet sig op til en venteliste.[2]

Gameplay[redigér | rediger kildetekst]

The Division finder sted i et kriseramt New York, der er en åben verden med et nedbrydeligt spilmiljø, hvor spillere frit kan udforske omgivelserne. New York er blevet ramt af en alvorlig virus, der sætter verden på den anden ende. Spillerens mission er at genoprette orden ved at undersøge kilden til virussen med at samarbejde med andre agenter i spillet.

The Division minder på mange måder om andre third-person-shooter spil, eksempelvis ved at man kan bære tre våben og eksplosiver som sticky bombs eller 'smarte' miner. Undervejs i spillet tjener med XP, der kan bruges til at tilpasse ens agent, level op i våben og gear og lære nye evner.

Referencer[redigér | rediger kildetekst]

Eksterne henvisninger[redigér | rediger kildetekst]