Bruger:DKDexter999

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Dette er en Wikipediabrugerside • This is a Wikipedia user page
Dette er ikke en encyklopædisk artikel. Hvis du finder denne side noget andet sted end på Wikipedia, så er det en spejlet side. Vær opmærksom på, at den side kan være forældet, og at brugeren med denne brugerside ikke nødvendigvis har nogen personlig tilknytning til andre steder end Wikipedia selv. Originalsiden findes på nedenstående adresse.

This is not an encyclopedia article. If you find this page on any site other than Wikipedia, you are viewing a mirror site. Be aware that the page may be outdated and that the user to whom this page belongs may have no personal affiliation with any site other than Wikipedia itself. The original page is located at the below mentioned address.

http://da.wikipedia.org/wiki/Bruger:DKDexter999

Wikimedia Foundation
Wikimedia Foundation


Disclaimer[redigér | rediger kildetekst]

Jeg ynder i min fremgang på denne brugerside og dens undersider at benytte mig af humor og sarkasme (medmindre der er snak om et udkast til en artikel). Jeg forsøger efter bedste evne ikke at ramme nogle personligt, ligesåvel som, at jeg forsøger ikke at ramme nogen kulturelt eller religiøst. Skulle De alligevel føle Dem ramt, beklager jeg dette og beder Dem kigge på teksten med et smil på læben og en positiv indstilling, da pointen med den nærmere er at underholde og/eller at forklare noget, end det er at gøre skade. Denne disclaimer gælder for DKDexter999, den engelske DKDexter999 brugerside og disses undersider.

daDenne bruger har dansk som modersmål
en-4This user can contribute with a near-native level of English
de-2Dieser Benutzer hat fortgeschrittene Deutschkenntnisse.
nn-2Denne brukaren har god kjennskap til norsk (nynorsk)
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
sv-1Denna användare har grundläggande kunskaper i svenska




DKDexter999 - stolt moderator, webmaster og klanleder(/clan leader) af BlackIntel communitiet.



Hej! Jamen halløj! Og velkommen til min brugerside! Er du/I utilfredse med mig, så skriv endelig en svada, idiot eller lignende på min diskussionsside; så længe det blot er menneskeligt!
Du/I kan selvfølgelig også komme forbi IRC og råbe af mig - #Wikimedia-Danmark og #Wikipedia-Da er de to danske IRC channels/kanaler/rum jeg er i. For at få yderligere hjælp til IRC chat og sådan, se også HJÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆLP JEG VED IKKE NO'ET OM dethersens "IIII ÆÆÆR SEEE"!!

Diverse (u)oplagte (hehe, en lille pun :P) projekter[redigér | rediger kildetekst]

Disse kan findes på min præ-udgivelsesside (prøv at sige "præ-udgivelsesside" tre gange hurtigt uden at slå krølle på tungen - jeg ku' ik'!) på listeform, med links til hvad jeg har skriblet ned - læg gerne mærke til, at dette udelukkende er sider, der endnu ikke eksisterer, men (forhåbentlig :P) på et tidspunkt kommer til det, - altså sider, som jeg har tænkt mig at starte.
For artikler jeg har rettet i eller omskrevet, se da (indtil videre) Wikipedias autogenererede side med bidrag.

Ordsprog[redigér | rediger kildetekst]

Jeg har samlet nogle af mine personlige yndlingsordsprog jeg har opsamlet gennem tiderne - disse kan findes her: Ordkonstellationer (ironisk nok er det snarere blevet til et tankeeksperiment om noget kvantemekanisk stads... bvadr... :P ;) )

BlackIntel[redigér | rediger kildetekst]

Jeg begyndte at spille Command & Conquer: Renegade (et First-person(/third-person) shooter-spil i C&C serien) sommeren 2007. Grunden til "third-person" kom i parantes er, at Renegade var et pionerspil på området, i form af spillerens lette skifte mellem et førstepersonssynspunkt og et tredjepersonssynspunkt - altså, at se det fra karakterens øjne, eller se hans ryg og hvad der er foran karakteren. Måden det skifte foregik (og med den lethed) gjorde (og gør) stadig spillet fantastisk. Jeg sluttede mig til BlackIntel som community og clan nogenlunde d. 31. juli 2007 (det var datoen jeg registrerede mig som bruger på forummet) og har været der lige siden. Et sted imellem tiden januar-marts fik jeg æren at blive gjort til det man kalder 'moderator' som er en form for ... i mangel på bedre ord, politibetjent i serveren, der gerne vil have det sjovt. Da den forrige klanleder stoppede med dette blev jeg tilbudt positionen og det var for (vistnok nogenlunde ca.) et år siden i dag.

Dengang var BlackIntel 'kun' en C&C: Renegade klan, men i dag er der også en First Strike sektion (First Strike er en Battlefield 2142 modifikation) og en Battlefield: Bad Company 2 sektion. Samtidig er spillet Mount & Blade Warband på 'prøve' som et spil BlackIntel måske vil oprette en sektion for (det er ret sandsynligt det sker).