Victorious

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jump to navigation Jump to search
Victorious
Information
Medvirkende Victoria Justice
Ariana Grande
Avan Jogia
Elizabeth Gillies
Matt Bennett
Leon Thomas
Daniella Monet
Spilletid 24 minutter, 46 minutter (special episoder)
Sprog Dansk, Engelsk
Sæsoner og afsnit
Antal afsnit 55
Produktion
Produktionsår 2010-2013
Produktionsland USA USA
Instruktør Dan Schneider
Udsendt
Først sendt 2010
Sidst sendt 2013
Musik
Komponist bag
kendingsmelodi
Make it shine (team song)
Kronologi og andet
Tidligere serie
Efterfølges af
Sam & Cat

Victorious (stiliseret som VICTORiOUS) er en amerikansk sitcom skrevet af Dan Schneider og sendes på Nickelodeon. Serien havde premiere den 27. marts 2010 efter Kid's Choice Awards 2010.

Handling[redigér | redigér wikikode]

Serien handler om Tori Vega, en pige som starter på gymnasiet Hollywood Arts, efter at hendes store søsters tunge hæver op og tori bliver nødt til at overtage. Det er ikke en helt almindelig skole; der går nemlig helt specielle elever med mange forskellige talenter. Nogle spiller skuespil, andre synger, eller hvad det nu ellers er for et talent de har. Toris talent er at synge. Hun får hurtigt nogle nye venner, foruden sin storesøster Trina, som også går på skolen og andre som Cat, Jade, Beck og Robbie.

Personer[redigér | redigér wikikode]

Tori Vega (Victoria Justice) er hovedpersonen i denne serie. Hun vil gerne være venner med mange mennesker, og gør alt for at passe ind og være god i skolen, men det er ikke altid at hun blive mødt med velvilje, og hun kan da heller ikke være venner med alle, især ikke en der gør alt for at få det til at kikse for én. Hendes bedste ven er Andre Harris.

Andre Harris (Leon Thomas III) er et naturtalent til at spille klaver. Han er Toris første og bedste ven. Han er venlig over mod alle, og den bedste ven man kan ønske sig.

Cat Valentine (Ariana Grande) er en lidt speciel pige. Hun farver konstant sit hår i forskellige nuancer af rød, og er afhængig af mærkelige – og nytteløse – genstande fra Sky Store. Hun er naiv, er dårlig til kritik, men altid glad. Hendes mest kendte sætning er: Hvad skal det betyde?!

Jade West (Elizabeth Gillies) er en goth-pige. Hun er kærester med Beck, og vil ikke lade nogen komme i nærheden af ham eller ikke engang snakke med ham. Hun er kold udenpå, men en god skuespiller. Hun kan somme tider være rimelig tarvelig, Især over for Tori. Hun har nogle problemer med sin far.

Beck Oliver (Avan Jogia) er kæreste med Jade. Han er venlig, venner med alle og en sej fyr. Han er ydmyg og er også venner med kendte skuespillere. Han har selv været med i en populær, lokal serie.

Robbie Shapiro (Matt Benett) er den kiksede nørd. Han har sin egen blog på TheSlap.com. Han går ikke uden sin bedste – og irriterende – ven, sin dukke, Rex. Robbie er bugtaler, og skændes tit med sig selv via sin dukke, hvilket hjælper på folks intryk af ham: det gør ham til den sjove og kiksede fyr, i stedet for den nørdede. Han har for det meste uheld med piger.

Trina Vega (Daniella Monet) er Toris storesøster. Hun går også på skolen Hollywood Arts. Hun kan godt lide at se sig selv i spejlet, men der kan godt ryge en kompliment ud af munden på hende. Frem for alt, vil hun gerne hjælpe sin søster; hvis Tori altså ikke glemmer at det er Trina der er storesøsteren.

Soundtracks[redigér | redigér wikikode]

  • Victorious Soundtrack - 2011
  • Victorious: The Remixes - 2011
  • Victorious 2.0: More Music From The Hit Tv Show - 2012
Fjernsyn Stub
Denne artikel om et tv-program er kun påbegyndt. Hvis du ved mere om emnet, kan du hjælpe Wikipedia ved at udvide den.