Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Blokering af IP addresse

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

IP adressen 195.215.121.21 fortsætter med at tilføje et uverificeret dødsår til artiklen om Jørgen Tambour (levende, så vidt vi ved) til trods for at jeg har skrevet på IPens diskussionsside adskillige gange og forklaret nødvendigheden af kilder til sådan en information. Den komplette mangel på respons får mig til at tro at det er muligt der er tale om en ubehagelig spøg. Under alle omstændigheder har jeg givet en advarsel niveau3 (som er blevet ignoreret). --Danmuz (diskussion) 9. apr 2012, 19:25 (CEST)

Det kunne jo også være, at IP'en ved noget, som du ikke ved. Den manglende respons kan skyldes, at IP'en ikke er helt bekendt med forholdene herinde. Oplysninger om en persons død er selvsagt alvorlig, og det er ok at fjerne redigeringen og bede om en kilde, men det er ikke nødvendigvis hærværk, at IP'en genindsætter oplysningen. Pugilist (diskussion) 9. apr 2012, 19:32 (CEST)
Ja, det var i første omgang også min tanke. Derfor forsøgte jeg at forklare nødvendigheden af en kilde men vedkommende bliver ved. Men ok, så må jeg jo bare fortsætte med at fjerne det indtil videre. Danmuz (diskussion) 9. apr 2012, 19:38 (CEST)
Jeg har nu verficeret at Jørgen Tambour rent faktisk døde den 6. april. Ærgrer mig meget over at jeg anmodede om blokering af IP'en! Øv! Dog føler jeg stadig at det var det rigtige at slette redigeringerne, indtil det blev verificeret, hvilket det altså er nu: http://www.esbjergnetavis.dk/?Id=5215 . Anmodningen er herved trukket tilbage. Mvh, Danmuz (diskussion) 13. apr 2012, 13:16 (CEST)