Wikipedia:Anmodning om administratorassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:AOA
Disambig bordered fade.svg "WP:AOA" omdirigeres hertil. For Wikipedia:Anmodning om administratorstatus, se WP:ADM/A.

På denne side kan brugere bede administratorerne om assistance. Hvis du ønsker at diskutere en konkret norm/politik eller andet, så bør det ske på pågældende sides diskussionsside eller eventuelt på Landsbybrønden. Skal du blot have generel hjælp kan du klikke her eller spørge i Nybegynderforummet.

Hvis du har en anmodning om administratorassistance i en sag – en redigeringskrig, en vandal der skal blokeres eller lignende – skal du skrive overskriften (uden specialtegn) efter den sidste skråstreg i indtastningsfeltet herunder og trykke på knappen neden under indtastningsfeltet. Der kommer så er ny side frem, hvor du skal skrive dit ønske i redigeringsvinduet og gemme på den sædvanlige måde ved at trykke på "Gem side"-knappen.


Herefter skal du indsætte {{Administratorassistance|overskrift=din overskrift}} her, under alle de tidligere opslag.

Mere rutinerede brugere kan finde på at oprette undersiden i forvejen, som en ny side Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Overskrift for emne, men hvis du gør det, så husk at indsætte {{Administratorassistance|overskrift=Overskrift for emne}} her på siden bagefter, så andre kan se diskussionen. Linket bliver ikke indsat automatisk. Sørg også for at kategorisere undersiden med [[Kategori:Anmodninger om administratorassistance|{{SUBPAGENAME}}]].

Når en sag vurderes som lukket, vil en administrator markere den som sådan ved at tilføje parameteren |status=lukket, og den vil efter et lille stykke tid blive arkiveret.

Bruger:WikiFoot21

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Mon ikke Bruger: WikiFoot21 (Speciel:Bidrag/WikiFoot21) er identisk med Bruger:Japan Football (Speciel:Bidrag/Japan Football). Deres bidrag ser ret ens ud. Sidstnævnte blev globalt låst i 2018 (m: special:CentralAuth/Japan_Football), så tjekbrugerværktøjet. kan nok ikke bruges. Kan vi blokere Wikifoot21 som sokkedukke?
- Sarrus (db) d. 5. sep 2021, 17:02 (CEST)

Når det er en global blokering kunne være ide at bruge meta:Steward requests/Global. --Steen Th (diskussion) 5. sep 2021, 20:01 (CEST)
Har skrevet på #wikimedia-stewards. Afventer svar
- Sarrus (db) d. 6. sep 2021, 07:43 (CEST)
Ingen reaktion på irc, men vedkommende har heller ikke redigeret på dawiki, siden jeg oprettede denne anmodning, så måske skal vi bare lade den være for nu?
- Sarrus (db) d. 26. sep 2021, 14:16 (CEST)

Autopatrol til Bruger:Tdn70

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hej. Bruger:Tdn70 laver mange, fornuftige redigeringer i årstalsartikler. Der kan lige nu ses en masse røde udråbstegn på Seneste ændringer. Kan nogen være sød at give ham autopatrol, så vi fremover slipper for at se på udråbstegnene? Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 1. okt 2021, 16:11 (CEST)

done ;-) - Nico (diskussion) 1. okt 2021, 16:19 (CEST)

Blokering af 188.179.123.130

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.


188.179.123.130 er begyndt at redigere artikler, for derefter straks at rulle redigeringen tilbage, med de sædvanlige dumsmarte kommentarer.

Der er der ingen, der bør gide se på, så vedkommende har fået en pause på næste trin på blokeringsskalaen, 30 dage. Mvh KnudW (diskussion) 2. okt 2021, 19:09 (CEST)

Blokeringen er forlænget til 60 dage, på forlangende. Mvh KnudW (diskussion) 2. okt 2021, 19:46 (CEST)

Jan Petersen

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hej.

Dipsacus fullonum har i går flyttet Jan Petersen til Jan Petersen (dansk politiker) og derefter ændret førstnævnte til en omdirigering til Jan Petersen (flertydig). Kan nogen være sød at slette omdirigeringen Jan_Petersen og flytte flertydigsiden dertil?

På forhånd tak og god dag.

Hilsen Christian Giersing [ disk // bidrag // e-mail ] 15. okt 2021, 08:39 (CEST)


Yes check.svg Done -Pugilist (diskussion) 15. okt 2021, 08:50 (CEST)