Wikipedia:Anmodning om administratorassistance

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Gå til: navigation, søg
Solicit-Reference.svg Gnome-system-run.svg Monobook icon.svg Incomplete-document.svg Wiki-name.svg Wiki-newadmin.svg Bookmark-new.svg RCPatroller Badge.png
Anmodning om
administratorassistance
Requests for administrator attention
Anmodning om botstatus
Bot approval requests
Anmodning om botassistance Anmodninger om
forbud
Anmodning om ændring af brugernavn
Rename requests
Ansøgning om
administratorstatus
Ansøgning om
bureaukratstatus
Ansøgning om
patruljantstatus

Genvej:
WP:AOA
Disambig bordered fade.svg "WP:AOA" omdirigeres hertil. For Wikipedia:Anmodning om administratorstatus, se WP:ADM/A.

På denne side kan brugere bede administratorerne om assistance. Hvis du ønsker at diskutere en konkret norm/politik eller andet, så bør det ske på pågældende sides diskussionsside eller eventuelt på Landsbybrønden. Skal du blot have generel hjælp kan du klikke her eller spørge i Nybegynderforummet.

Hvis du har en anmodning om administratorassistance i en sag – en redigeringskrig, en vandal der skal blokeres eller lignende – skal du skrive overskriften (uden specialtegn) efter den sidste skråstreg i indtastningsfeltet herunder og trykke på knappen neden under indtastningsfeltet. Der kommer så er ny side frem, hvor du skal skrive dit ønske i redigeringsvinduet og gemme på den sædvanlige måde ved at trykke på "Gem side"-knappen.


Herefter skal du indsætte {{Administratorassistance|overskrift=din overskrift}} her, under alle de tidligere opslag.

Når en sag vurderes som lukket, vil en administrator markere den som sådan ved at tilføje parameteren |status=lukket, og den vil efter et lille stykke tid blive arkiveret.

Tilføjelse til Common.css

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.


Hej, vi mangler noget css-kode i MediaWiki:Common.css, for at hjælpeteksten til mange skabeloner vises korrekt. Det er boksene omkring teksten, der mangler indramning, indrykning og baggrundsfarver. Se f.eks. dokumentationen til Skabelon:Citation, der på engelsk wikipedia ser sådan ud: en:Template:Citation. Problemet er opstået efter vi er begyndt at bruge moduler i skabelonerne, se Modul:Documentation og især Modul:Message box, der indirekte bruges i mange hundrede skabeloners dokumentationssider. De mangler alle indramning og andet. Jeg har fundet den manglende css-kode på den engelske en:MediaWiki:Common.css og kopieret den over i min personlige css, så jeg har kunnet afprøve det i en uges tid. Jeg foreslår at vi indsætter denne kode i den fælles css lige før afsnittet "/* Infobox template style */".--Weblars (diskussion) 4. okt 2016, 00:06 (CEST)

  • Hvorfor er den så overkvalificeret, bruges der !important og bruges der elementer der ikke understøtter IE 6 og 7? (Der er stadig mange danskere der bruger IE (selvom de skulle bruge en anden). Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 11. dec 2016, 18:33 (CET)
Hej Rodejong, jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår dit spørgsmål. Selvom jeg har lidt erfaring med programmering til en hjemmeside, så fik jeg aldrig lært at bruge css-kode. Jeg gætter på at du spørger, om ikke koden er uforholdsmæssig lang, for det havde jeg selv tænkt. På den anden side: Hvis man sammenligner de forskellige afsnit i koden med navnene på de skabeloner der er vist i en tabel i dokumentationen til Modul:Message box, så lader der ikke til at være mere kode ende der skal være. --Weblars (diskussion) 16. dec 2016, 01:37 (CET)
Sæt den i din personlige css side. hvis det er rigtigt så vilden angive at der er nogle småfejl i som jeg skrev her ovenpå. !important viser at give standard en fejlkode (ved ikke hvorfor, men måske er Wikisoftwaren ikke opdateret for det? Da:WP mangler også flere moduler hvormed .css/.js koder ikke altid er kompatibel med scripts fra andre wikipediaer. Da jeg skrev den ind i min personlige .css fik jeg flere fejlbeskeder og at nogle browsere ikke kan arbejde med disse koder. Med venlig hilsen,  Rodejong  diskussion 16. dec 2016, 02:13 (CET)
Ok, det prøver jeg. Hvis det lykkes mig at rette fejlene, skal jeg nok sig til, så denne anmodning om adm.-hjælp kan fortsætte.--Weblars (diskussion) 16. dec 2016, 22:22 (CET)

Jeg har rettet css-koden til, så den er kompatibel med dansk wikipedia. Den kan nu kopieres fra min personlige css ind i MediaWiki:Common.css af en administrator. Det vil få indvirkning på mange dokumentationssider, f.eks. disse.Weblars (diskussion) 26. jan 2017, 22:26 (CET)

Problemet tilsyneladende løst og anmodning lukket. --Pugilist (diskussion) 4. jun 2017, 15:46 (CEST)

Problemet er ikke løst! Pugilist! Problemet er ret synlig. --Steen Th (diskussion) 4. jun 2017, 17:06 (CEST)
Så vil jeg da håbe, at der tages fat om problemet. Sidste indlæg var fra 26. januar og forinden den 16. december 2016. Så enten er det uløseligt, og så kan vi lukke, eller også er det løst, eller kan løses, og så bør vi vel få det gjort. Det er otte måneder siden begæringen blev oprettet. Vi er sandet til i AOA'er, og kan vi få ryddet op, og eventuelt genstartet, er det fint. --Pugilist (diskussion) 4. jun 2017, 17:26 (CEST)
Når jeg har mere tid i overskud kigger jeg på den. Hvis der ikke er andre som tør at i krig med den. For det reelt problem, som ikke løses ved at arkivere den. --Steen Th (diskussion) 4. jun 2017, 18:07 (CEST)

Print-CSS

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

I Skabelondiskussion:Infoboks organisation#Udskriftsvenlig udgave er der påpeget et problem med udprintning af (v-d-r)-linjen i nav- og infobokse. Jeg har fundet frem til at problemet skyldes at dansk Wikipedia mangler et særligt CSS-stilark for udskrift. Jeg foreslår at indholdet af en:MediaWiki:Print.css kopieres til MediaWiki:Print.css. Jeg har afprøvet koden på min bruger-CSS-side, og den løser det rapportede problem. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. feb 2017, 22:45 (CET)

Det handler om dette del:
/* We don't want very long URLs (that are added to the content in print) to widen the canvas */
#content a.external.text:after,
#content a.external.autonumber:after {
        word-wrap: break-word;
}
right?  •   Rodejong   💬 ✉️ 10. feb 2017, 23:11 (CET)
Nej, det er i delen "/* Do not print: ... 3: navbar links. ... */", som får (v-d-r)-linjen inkl. det lange link til helt at forsvinde. Der er ikke noget at bruge de links til i en udskrift. Men alle dele af CSS-stilarket vil sikkert lave forskellige forbedringer ved udskrift. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 10. feb 2017, 23:23 (CET)
Det tror jeg nu ikke da nogle af dem også sørger for at tabeller ikke bliver udskrevet. Ikke kun linksene.  •   Rodejong   💬 ✉️ 11. feb 2017, 00:01 (CET)
Det er netop en af fordelene. Navigationsbokse forsvinder fra udskriften. Deres funktion er at hjælpe med navigation, ikke at give encyklopædisk indhold. Derfor er de ikke nyttige i udskrifter. For eksempler flertydigshenvisninger i toppen burde også fjernes i udskrift, men skabelonerne bruger ikke noprint-klasser endnu som de burde. Jeg har fuld tillid til at engelsk Wikipedia har lavet print-stilarket på en god måde. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. feb 2017, 00:17 (CET)
Med deres rod? Helt ærlig. Infoboksen er ikke en navigation. En infoboks er en boks der samler fakta sammen så man i et kort øjeblik kan danne sig billedet om emnet. For eksempel viser infoboksene for personer underskriftbillede, viser der landkort for byer som ikke kommer med i artiklen. Relevante navigation findes i navigationskassen nedenunder. Jeg giver ikke meget for Kartebolles mening her. CSS-en påvirker ALLE artikler på Wikipedia, ikke kun 1 infoboks. Så vil jeg hellere fjerne (v-d-r)-linjen fra alle infoboksene og navigationsboksene.
Jeg mener at vi kun skal bruge det del vi har brug for, og ikke installere hele CSS-en uden at de gennemcheckes hvad de laver og om de overhovedet er nødvendigt. At "stole på" at ENWP nok laver deres arbejde god nok, er netop ikke god nok.  •   Rodejong   💬 ✉️ 11. feb 2017, 02:32 (CET)
Rodejong, jeg tror at du har misforstået hvad jeg skrev. Print-stilarket vil fjerne navbokse i udskrift. Det vil ikke fjerne infobokse, men som jeg skrev v-d-r-linjen i infobokse. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. feb 2017, 08:21 (CET)
Du misforstår mig Kartebolle. Du skrev:
Jeg foreslår at indholdet af en:MediaWiki:Print.css kopieres til MediaWiki:Print.css. Jeg har afprøvet koden på min bruger-CSS-side, og den løser det rapportede problem. og:
Men alle dele af CSS-stilarket vil sikkert lave forskellige forbedringer ved udskrift. ("fed" tilføjet af mig)
Det er fint at du har afprøvet den ene løsning, men at du så vil installere hele CSS fordi det sikkert nok vil gøre noget godt, er jeg stærkt imod. Desuden er det forbavsende når du selv har været efter mig.
Samlign for eksempel en:MediaWiki:Print.css med nl:MediaWiki:Print.css, de:MediaWiki:Print.css eller no:MediaWiki:Print.css
ENWPs version er alt for udvidet, og er slet ikke nødvendigt at have. Vi er nødt til at tage det som vi har behov for. Jeg vil i aften checker de forskellige ting på min egen konto.  •   Rodejong   💬 ✉️ 11. feb 2017, 10:39 (CET)
Rodejong (eller måske Rodejøng da du igen er begyndt at bruge ø i mit navn), jeg har afprøvet hele det engelske stilark, og fandt resultatet tilfredsstillende. Ideen er at det fjerner ting som navigation og beholder ting som er encyklopædisk relevant. Mvh. Kartebolle (Dipsacus fullonum) (diskussion) 11. feb 2017, 11:58 (CET)


Problemet tilsyneladende løst og anmodning lukket. --Pugilist (diskussion) 4. jun 2017, 15:49 (CEST)

Der er stadig et problem, der vedrører udskriften af tusindvis af artikler (alle der bruger {{Coord}} eller {{Infoboks}} med parameteren "navn"). Jeg har testet forslaget til en løsning og det virker også hos mig. Rodejongs indvending er rimelig nok, men jeg synes alligevel at vi skal bruge det engelske CSS-stilark, siden det nu virker.--Weblars (diskussion) 11. jun 2017, 10:29 (CEST)

77.241...

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Dette er en orientering til alle danske administratorer om en person, der redigerer med dynamiske IP-adresser, der starter med 77.241., der gentagne gange laver personangreb mod mig. Det er også galt i redigeringsopsummeringen; her gemmer der også personangreb. I bedes derfor at være ekstra opmærksomme, hvis en redigering forekommer fra disse IP-adresser. Hvis det i værste fald er et groft personangreb, som i går aftes, vil jeg have brugeren blokeret i 6 måneder eller 1 år. Med venlig hilsen   Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 11:33 (CEST)

Ps. Det ser tilsyneladende ud, at brugeren selv begår hærværk, som her, så det er lidt dobbeltmoralsk, når han beskylder mig for at lave hærværk (hvilket jeg har gjort engang), men han gør det endda selv. --  Vilhelm Andersen    Doofenschmirtz   (Diskussion) 2. aug 2017, 14:35 (CEST)
Nu har jeg blokeret den ene adresse, som har begået åbenlys hærværk, i et døgn. Så må vi se. om det hjælper fremadrettet.--Ramloser (diskussion) 2. aug 2017, 14:43 (CEST)

Drug Enforcement Administration

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

I artiklen Drug Enforcement Administration i afsnittet Kontroverser har brugeren DOCUMENTATION lavet nogle redigeringer, som trænger til eftersyn. --Kjeldjoh (diskussion) 15. aug 2017, 08:31 (CEST)

Maskinoversættelse, der er rullet tilbage. Brugeren har indsat den samme tekst på en række andre wiki'er. Pugilist (diskussion) 15. aug 2017, 08:49 (CEST)

Hey! I feel I have been unfairly treated by Pugilist. First, it would have been practical for Pugilist to have explained the grammatical errors regarding my writing about the DEA. If there are grammar errors, people are capable of adding corrections to resolve the errors. Secondly, nobody writes perfectly in ANY LANGUAGE. I feel that there should be an explanation as to why machine translation is wrong for Wikipedia. I feel it was disrespectful to send me a threatening email telling me not to use machine translation. If somebody writes grammatical errors by mistake, you should erase those mistakes too. The world is not perfect. People should be capable of resolving mistakes without humiliation or being "deleted" figuratively or physically. My Danish language skills are not perfect. Do you prefer people to communicate with you in languages not your own? (skrev DOCUMENTATION (disk. • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

"I feel that there should be an explanation as to why machine translation is wrong for Wikipedia" - Maskinoversættelse i mere eller mindre uredigeret form kan ikke anvendes af den simple grund, at det ofte er uforståeligt eller i hvert fald meget dårligt sprog, der kommer ud af det. Vh. SorenRK (diskussion) 16. aug 2017, 11:48 (CEST)

85.27.238.20

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

85.27.238.20 har gentagne gange i dag lavet hærværk. Kan vedkommende blokeres? Rmir2 (diskussion) 18. aug 2017, 11:58 (CEST)

Det ser ud til at hærværket er stoppet, men jeg skal nok holde lidt øje med det. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 18. aug 2017, 12:11 (CEST)
OK tak. Rmir2 (diskussion) 18. aug 2017, 12:28 (CEST)

Brugerdiskussion:Wodehouse

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Brugerdiskussion:Wodehouse yder rigtig mange bidrag til artikler om floorball (og ikke andet). Jeg har kontrolleret alle disse redigeringer, og de se fornuftige ud. Jeg vil derfor foreslå, at brugeren autopatruljeres. venlig hilsen Rmir2 (diskussion) 21. aug 2017, 08:35 (CEST)

Jeg er enig i, at brugeren er en entusiastisk bidragyder inden for floorball, men jeg er knap så enig i, at redigeringerne ser fornuftige ud. Fx behersker brugeren ikke punktopstilling ([1]), og navngivningen af nye artikler sidder heller ikke lige i skabet (Herrelandsholdet floorball), lige som simpel wikificering (samme artikel, mangler fremhævelse i indledningen, håndtering af referencer). Jeg anbefaler, at vi fortsætter med at tjekke brugeren et stykke tid. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 21. aug 2017, 09:59 (CEST)
Ok. Rmir2 (diskussion) 21. aug 2017, 10:10 (CEST)
Her er jeg helt enig med Arne. Jeg har haft et god samarbejde med brugeren, men der er stadig mange mangler før jeg mener en autopat er okay. Men brugeren skal endelig blive ved med det gode arbejde :) mvh Tøndemageren (diskussion) 21. aug 2017, 12:57 (CEST)

Konkludering af forbudsdiskussion II

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Wikipedia:Forbud/Anmodninger/Kommunikationsforbud mellem Rodejong og Madglad kommer nok ikke længere diskussionsmæssigt. WP:Forbud kræver at en administrator konkluderer forbudsdiskussioner. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 22. aug 2017, 15:06 (CEST)

Rodejong er vist langtidsblokeret og jeg har forladt W, så ingen grund til at fortsætte. --Madglad (diskussion) 22. aug 2017, 15:52 (CEST)

Yes check.svg Done --Pugilist (diskussion) 22. aug 2017, 20:49 (CEST)

80.199.116.38

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Denne anonyme adresse har tidligere været blokeret men fortsætter med hærværk. 1 års blokade. Rmir2 (diskussion) 25. aug 2017, 11:37 (CEST)

Blev allerede blokeret kl. 11.19. Med et år. --Pugilist (diskussion) 25. aug 2017, 11:43 (CEST)
Tak. Rmir2 (diskussion) 25. aug 2017, 12:49 (CEST)

Bloker venligst 188.179.123.13

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Bruger 188.179.123.13 har nu fire gange på to dage redigeret Holland→Nerderlandene på trods af henstillinger om at ophøre med den wikipedia-skadelige virksomhed. Jeg foreslår brugeren får en længere tænkepause. mvh Per (PerV) (diskussion) 26. aug 2017, 09:28 (CEST)

Hej PerV - jeg tror du mener Speciel:Bidrag/188.179.123.130. --Glenn (diskussion) 26. aug 2017, 09:45 (CEST) Thumbup.svg mvh Per (PerV) (diskussion) 26. aug 2017, 09:53 (CEST)

188.179.123.130

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg anmoder om at 188.179.123.130 som ustandseligt lægger provokerende indlæg på min diskussionsside, og som foretager problemredigeringer vedrørende Holland/Nederlandene blokeres. Desuden checkuser vedr. Rodejong. --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 09:51 (CEST)

Ping tjekbrugerne @Cgt, Kaare, Knud Winckelmann, MGA73, Sir48: --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 10:04 (CEST)
Kan du begrunde hvorfor du mener at det skulle være Rodejong? Jeg syntes ikke at jeg kan se nogle lighedspunkter. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. aug 2017, 10:06 (CEST)
Identiske synspunkter vedr. Nederlandene og et had mod mig selv om jeg ikke er aktiv. --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 10:09 (CEST)
Jeg mener ikke at der er grundlag for en cu på den basis. Har du set resten af vedkommendes bidrag? Der er ikke meget sammenfald ud over dette. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. aug 2017, 10:12 (CEST)
Muligt at det ikke er cu, men vedkommende bør blokeres, som jeg nu kan se at også PerV anmoder om. --Madglad (diskussion) 26. aug 2017, 10:21 (CEST)
Vedkommende har fået en pause. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 26. aug 2017, 10:53 (CEST)

Symbol comment vote.svg Kommentar Det er en IP-bruger, der gennem adskillige år har rettet sprog i tilfældige artikler, som regel til det bedre, stort set ukontroversielt. Han/hun har stort set aldrig ytret sig på diskussionssider og knap nok besvaret henvendelser, men dog i nogle tilfælde taget råd til sig. Jeg er helt sikker på, at det ikke er Rodejong. Brugeren har nu kastet sig over lidt mere kontroversielle emner og er blevet mere aktiv på diskussioner, desværre ikke alt for konstruktivt. Jeg er enig med Knud i den nuværende løsning. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 26. aug 2017, 14:49 (CEST)

Mon 94.145.11.252 er samme person? Redigeringsmønstret ligner meget det der beskrives ovenfor. Jeg redigerer ikke selv inden for artikler relateret til Holland, men det er bare til orientering. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. aug 2017, 22:52 (CEST)

193.89.255.146

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Test3-skabelonerne hober sig op hos Bruger:193.89.255.146. Blokering for et år.Rmir2 (diskussion) 28. aug 2017, 13:57 (CEST)

@Rmir2: Brugeren er nu blevet blokeret af Pugilist i et halvt år. --EeveeSylveon 28. aug 2017, 14:03 (CEST)
OK, tak. Rmir2 (diskussion) 28. aug 2017, 14:04 (CEST)

188.176.19.209

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa. 188.176.19.209 trænger til en længere Megan-pause. Brugeren spammer desværre sider med et eller andet med "Megan" trods advarsler på brugerdiskussionsside. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. aug 2017, 16:30 (CEST)

Det lader til, at vedkommende er stoppet. Lad os vente.
- Sarrus (db) d. 28. aug 2017, 17:03 (CEST)
@Sarrus: Brugeren lavede også hærværk i morges. Der skulle lige gå 8 timer og så lavede samme IP igen hærværk på samme side. Så jeg tror desværre at IP'en begynder igen om ikke så lang tid. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. aug 2017, 17:33 (CEST)
Blokeringsværktøjet er beregnet til at stoppe uønsket adfærd, ikke at straffe folk. Når der er gået et vist stykke tid tjener det således ikke noget formål at udstede en blokering, idet den uønskede adfærd således er stoppet af sig selv.
- Sarrus (db) d. 28. aug 2017, 18:50 (CEST)

Brugerdiskussion:5.56.158.164

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Brugerdiskussion:5.56.158.164 har nu fået 6 advarsler. Blokering for længere tid ønskes. Rmir2 (diskussion) 31. aug 2017, 10:23 (CEST)

Meget fint. Mange tak. Rmir2 (diskussion) 31. aug 2017, 12:20 (CEST)

Blokering af Toxuantrong123

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Der må gerne blokeres for denne strøm af hærværk: Bidrag

Vh. SorenRK (diskussion) 4. sep 2017, 20:47 (CEST)

Vedkommende får lige et par timers pause, så må vi se om det hjælper. - Savfisk (diskussion) 4. sep 2017, 20:54 (CEST)
Thumbup.svg Tak! Vh. SorenRK (diskussion) 4. sep 2017, 20:59 (CEST)

Brugerdiskussion:Trandaidung123

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Brugerdiskussion:Trandaidung123 er tydeligvis en sokkedukke. Bedes blokeret. Rmir2 (diskussion) 5. sep 2017, 06:22 (CEST)

Yes check.svg Gjort -- Vrenak (diskussion) 5. sep 2017, 06:38 (CEST)
Jeg synes også, at en midlertidig beskyttelse af Ho Chi Minh i en uges tid vil være passende, så kun administratorer kan redigere siden. Så kan vi være fri for vietnameseren her. Med venlig hilsen EeveeSylveon 5. sep 2017, 06:58 (CEST)
Taget i betragtning af at det kun er en person der har forårsaget hærværk er der ikke behøv for en så omfattende beskyttelse. Fuld skrivebeskyttelse bør bruges sparsomt. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 5. sep 2017, 07:55 (CEST)
@InsaneHacker: Ja, det har du nok ret i. Jeg skrev lidt med Vrenak på IRC-chatten for en halv times tid siden, hvor jeg beskrev hvorfor brugeren fjernede teksten:
07:50 EeveeSylveon: Men for at være ærlig vrenak, Jeg tror, at vietnameseren der vandaliserer Ho Chi Minh prøve at udsende vietnamesisk propaganda, for så kan han få folk til at tro at Ho Chi Minh ikke var massemorder. Vietnam er et kommunistisk land og Ho Chi Minh er en frihedskæmper for dem

Wikipedia tillader jo selvfølgelig ikke propaganda. Det vil se dumt ud. Med venlig hilsen EeveeSylveon 5. sep 2017, 08:08 (CEST)

Jeg har indsat POV-påstand i artiklen. Det er ikke normalt at en statsleder bliver beskrevet som massemorder, hverken Adolf Hitler eller Pol Pot bliver beskrevet så hårdt. Se evt. på hvordan Ho Chi Minh beskrives i andre Wikipedia'er. --Kjeldjoh (diskussion) 5. sep 2017, 12:57 (CEST)

Gadget-installation

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Som led i implementeringen af WikiProjekt banner-skjuleren skal der oprettes nogen sider i MediaWiki-navnerummet og MediaWiki:Gadgets-definition skal redigeres. Dette kan kun gøres af administratorer. Ændringerne bør måske gennemgås af en teknisk kyndig administrator (CC: Steenth, Weblars), men det burde fungere.

Følgende tekst skal indsættes i MediaWiki:Gadgets-definition i slutningen af afsnittet Udseende

* WikiProjektSkjuler|WikiProjektSkjuler.js|WikiProjektSkujler.css

På forhånd tak, Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 5. sep 2017, 12:32 (CEST)

Installet gadget her til aften sammen med InsaneHacker. Så jeg vil indstille at vi afslutter sagen, hvis der ikke meldes om problemer. --Steen Th (diskussion) 6. sep 2017, 21:54 (CEST)
Tak, det lader til at virke fint hos mig. Jeg synes at linkfarven #B22222 er den der mest ligner de andre tomme diskussionssider, hvis man ønsker det.--Weblars (diskussion) 7. sep 2017, 13:51 (CEST)

91.236.123.35

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa. 91.236.123.35 kan ikke stoppe sin skoleadfærd og bliver ved med ar vandalisere sider uden at blive blokeret. Kunne en administrator blokere ham? Mvh EeveeSylveon 7. sep 2017, 12:30 (CEST)

Yes check.svg Gjort - effektueret af Pugilist. --Medic (Lindblad) (diskussion) 7. sep 2017, 13:19 (CEST)

Tænkepause til 192.66.115.23 og 2.108.147.29

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Go' morgen. Undskyld tonen i redigeringsopsummeringerne, men helt ærligt. En af disse IP-adresser har nu snart i et år indsat udokumenterede påstande. De seneste redigeringer på Robotboy, hvor han ændrer navnene på nogle stemmeskuespillere, er forkerte jf. denne kilde: [2]. Jeg tænker, at disse to IP-adresser skal have en længere tænkepause, for jeg tror, at IP'erne tilhører samme person. Med venlig hilsen EeveeSylveon 11. sep 2017, 07:59 (CEST)

Så er 192.66.115.23 blokeret. Den anden har ikke redigeret i flere timer.
- Sarrus (db) d. 11. sep 2017, 08:27 (CEST)
Tusind tak Sarrus Face-smile.svg --EeveeSylveon 11. sep 2017, 08:31 (CEST)

[redigeringskonflikt
Tillad mig at åbne denne diskussion igen, da IP'en 2.108.147.29 igenigen indsætter forkerte informationer. @Sarrus: Tak for beskyttelse af Robotboy, men jeg tror, at det desværre ikke er nok. Han indsætter bare noget mulig udokumenteret påstand på andre sider. Jeg vil tilbagerulle alle hans redigeringer i dag, da det er mulig forkert information. Med venlig hilsen EeveeSylveon 16. sep 2017, 11:46 (CEST)

Semibeskyttelse af Ho Chi Minh

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg er desværre nu nået til det punkt, hvor jeg ønsker en semibeskyttelse af siden Ho Chi Minh pga. "sokkedukkeri". Selvom Maunus og PerV har forbedret siden en hel del, bliver siden stadigvæk udsat for hærværk af en af Toxuantrong123's sokkedukker og IP-adresser. Dette afsnit skrevet af ham: Hồ Chí Minh kaldes ofte "den vietnamesiske George Washington" af vietnameser, fordi han tilbragte meget af sit liv for at få de franske, som kontrollerede Vietnam, til at forlade. Der er en by ved navn Ho Chi Minh City, der det ærer ham. anser jeg som POV og er maskinoversat, men nogle bruger har heldigvis rettet noget af afsnittet. Men det afsnit synes jeg desværre skal slettes. Derfor ønsker jeg en semibeskyttelse af siden, så kun "autoconfirmed" kan redigere siden. Med venlig hilsen EeveeSylveon 14. sep 2017, 12:29 (CEST)

Hvad er der galt med det afsnit? Jeg kunne ønske en kilde på påstandene, men indholdet er der da vist ikke noget galt med? mvh Per (PerV) (diskussion) 14. sep 2017, 12:44 (CEST)
Hvis der er nogen, der forsøger at politisere en artikel bør adminerne vel kun tillade autopatruljerede at redigere? --Madglad (diskussion) 14. sep 2017, 12:52 (CEST)
Generelt bør vi være tilbageholdene med at beskytte artikler og det er ikke tit der er aktivitet på artiklen. Tilsyneladende er det en enkelt bruger som giver problemer, og det er bedre tage sig af vedkommende end at beskytte artiklen. Jeg har nu blokeret 45.33.76.128, så må vi se om det hjælper. - Savfisk (diskussion) 14. sep 2017, 12:58 (CEST)
@Savfisk: Desværre. Han har bare fundet en ny IP-adresse at redigere fra. Havde han kun redigeret fra én konto/IP-adresse, havde jeg ikke anmodet om en beskyttelse af siden. --EeveeSylveon 14. sep 2017, 13:35 (CEST)
Brugeren virker særdeles vedholdende. Hvis vi semibeskytter begynder brugeren sikkert at oprette nye brugernavne. Så skal vi blokere dem. Det er nemmer at blokere IP - adresser. Det forhindrer også brugeroprettelse fra IP adressen. - Savfisk (diskussion) 14. sep 2017, 13:50 (CEST)
Nu har jeg beskyttet den fuldstændig. Hvis andre administratorer har en bedre ide, bedes de byde ind. - Savfisk (diskussion) 14. sep 2017, 13:56 (CEST)
@Savfisk: Er der ikke en måde at beskytte siden, så kun autoregistrerede brugere kan redigere? Jeg synes at det er lidt overdrevet med en fuld beskyttelse. Men jeg kan se det er nødvendigt. --EeveeSylveon 14. sep 2017, 13:58 (CEST)
Desværre. Du kan læse mere om beskyttelse her Hjælp:Beskyttelser. - Savfisk (diskussion) 14. sep 2017, 14:03 (CEST)
@Savfisk: En semi-beskyttelse ville være nok. For at en nyopretter bruger kan rediger semi-beskyttet artikler så skal de have over 10 redigeringer bag sig, og har været på Wikipedia i mindst 4 dage. Så ingen grund til skrivebeskyttelse. --SimmeD (diskussion, bidrag) 15. sep 2017, 11:40 (CEST)
Du har ret SimmeD. Det tænkte jeg ikke lige over. Tak for tippet. Med venlig hilsen Savfisk (diskussion) 15. sep 2017, 20:35 (CEST)

Skjulning af brugernavn?

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Tidligere i morges tilbagerullede jeg chikane i artiklen Thomas Ring for derefter at skjule indholdet. I samme ombæring skjulte jeg brugernavnet, da det kan opfattes som chikane. Dette nytter imidlertid ikke rigtigt noget, da brugernavnet stadig fremgår af tilbagerulningens redigeringsbeskrivelse. Da det nok ville være upassende at skjule (dele af) sine egne redigeringer, overlader jeg det hermed til en neutral administrator at afgøre, om tilbagerulningens redigeringsbeskrivelse skal skjules, eller om skjulningen af brugernavnet på chikaneredigeringerne skal ophæves. Den nuværende blanding skjuler jo ikke rigtigt noget alligevel.
- Sarrus (db) d. 16. sep 2017, 09:11 (CEST)

Njah, ingen grund til at spilde mere tid på det. Så er brugernavnet hellere ikke værre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. sep 2017, 09:38 (CEST)

[redigeringskonflikt

Gjort Yes check.svg Gjort.
I den her slags tilfælde synes jeg dog ikke det ville være problematisk at skjule redigeringskommentaren fra dig selv da den er et naturligt led i chikanfjernelsen, men selvfølgelig hellere spørge en gang for meget end en for lidt. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 16. sep 2017, 09:42 (CEST)
Selvom brugernavne er set meget værre, synes jeg ikke vi skal bevæge os ud på den glidebane det hurtigt bliver at tillade brugernavne der negativt omtaler andre end en selv, et iøvrigt ret aktuelt emne i nutiden. -- Mvh. Vrenak (diskussion) 16. sep 2017, 09:42 (CEST)

Serbokroatisk (sprog)

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

En ihærdig IP-bruger (med skiftende IP'er) søger at stoppe storalbansk nationalisme ind i alle artikler om Albanien, Kosovo, albansk, Makedonien osv. Vedkommende sletter kildebelagte påstande om, at serbisk er officielt sprog i Kosovo, selvom det fremgår af landets forfatning. Jeg vil derfor anmode om semibeskyttelse, foreløbig af artiklen Serbokroatisk (sprog), eller lignende indgreb, der kan forhindre det. Vh. SorenRK (diskussion) 16. sep 2017, 16:24 (CEST)

Den er semibeskyttet en uge. Jeg har givet brugeren en pause og bedt vedkommende om at forholde sig til diskussionen. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 16. sep 2017, 16:26 (CEST)
Tak for hurtig hjælp! SorenRK (diskussion) 16. sep 2017, 16:27 (CEST)

Rosenborg Slot

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Hejsa. Adskillige IP-adresser laver hærværk på siden Rosenborg Slot. Er der en, der gider at semibeskytte siden? Med venlig hilsen EeveeSylveon 18. sep 2017, 13:33 (CEST)

OBS: Det ser ud til, at meget af det er chikane, så jeg tænker at nogle af redigeringerne skal skjules. --EeveeSylveon 18. sep 2017, 13:36 (CEST)
Siden er beskyttet. Yes check.svg Gjort mvh Tøndemageren (diskussion) 18. sep 2017, 14:07 (CEST)

Brugerdiskussion:Planktonoo

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Brugerdiskussion:Planktonoo bedriver systematisk hærværk. Stop det. Rmir2 (diskussion) 21. sep 2017, 21:08 (CEST)

Det ligner noget crosswiki-vandalism. Brugeren har også fjernet samme indhold på siden Taeyeon også crosswiki som IP-adresse. Hvis det fortsætter, beder jeg en global administrator om at blokere Planktonoo globalt. Mvh EeveeSylveon 21. sep 2017, 21:15 (CEST)
Det at siden Taeyeon er ret udsat - jeg beskytter den... --Steen Th (diskussion) 21. sep 2017, 21:16 (CEST)
Dejligt at du har beskyttet siden Steenth. Men desværre er jeg bange for, at han nu vil tømme siden Girls' Generation for indhold i stedet. Det ser ud til, at der også har været lidt hærværk der. —EeveeSylveon 21. sep 2017, 22:17 (CEST)

Hærvæk

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

er der en admin som kan stoppe Brugerdiskussion:80.197.39.75 og Brugerdiskussion:5.56.154.52 --Zoizit (diskussion) 25. sep 2017, 14:04 (CEST)

Begge adresser er blevet blokeret af Pugilist.
- Sarrus (db) d. 25. sep 2017, 16:51 (CEST)

Sokkedukker af Mr. Floyd

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Go' morgen. Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at der i øjeblikket florerer sokkedukker af Mr. Floyd i disse dage. Bemærk, at Mr. Floyd ikke er registreret på dawiki, måske fordi brugeren er globalt blokeret siden 2010. Brugeren er kendt for at lave sokkedukker på nowiki, og er efter omkring 7 års "dvale" begyndt at lave flere sokkedukker på nowiki. I sidste uge havde en af hans sokkedukker vandaliseret no:Wikipedia:Administratorer ved at fjerne alt indhold på siden og lave en omdirigering til nazistpartiet NSDAP, men er også kendt for at udøve hærværk på alle mulige andre sider. Ad hensyn til hans sokkedukker, ønsker jeg en fyld beskyttelse af den danske udgave af Wikipedia:Administratorer for at forebygge sokkedukkernes hærværk. Med venlig hilsen EeveeSylveon 27. sep 2017, 07:45 (CEST)

Der er ingen grund til at beskytte i tide og utide. Opstår problemet, så tager vi den derfra. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. sep 2017, 08:16 (CEST)
Der er heller ingen grund til at lave forebyggende foranstaltninger pga. hærværk på andre projekter. Der er jo ingen, der siger, at vedkommende nogensinde forvilder sig over på dawiki. Princippet på Wikipedia er, at alle kan redigere alt. Undtagelser (blokeringer og beskyttelser) bør kun foretages undtagelsesvis og når det er absolut nødvendigt. Man bør først beskytte, når flere forskellige brugere har vandaliseret en side. Ikke fordi det muligvis kunne ske. Så ryger det åbne ved Wikipedia.
- Sarrus (db) d. 27. sep 2017, 11:00 (CEST)

[redigeringskonflikt
Så skete det alligevel! Brugeren Bruger:Bølle Dust bør permanent blokeres for sokkedukkeri og en beskyttelse af Wikipedia:Administratorer bør ske nu. Dette sokkedukkeri er fuldstændig uacceptabelt. Mr. Floyd lavede med stor sandsylighed også en sokkedukkebruger i går på nowiki, der hed noget meget nedladende mod administratoren Bruger:4ing. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 13:30 (CEST)

Trolls skal ignoreres. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 27. sep 2017, 13:36 (CEST)
Jeg har svaret dig på IRC'en Knud. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 13:37 (CEST)
Jeg villefulgt med på Speciel:Bidrag/Hundekaka. - 4ing (diskussion) 27. sep 2017, 14:15 (CEST)
Jeg beklager, hvis jeg er til ulejlighed, Knud. Da jeg skrev tilbage til sokkedukken, var det kun den ene gang. Det sker ikke mere. Undskyld. --EeveeSylveon 27. sep 2017, 15:08 (CEST)

Beskyttelse af Fodbold

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Hejsa. Siden Fodbold er særligt udsat for hærværk. Meget af det hærværk begået for det seneste, er fra Mr. Floyds sokkedukker, og Mr. Floyd, han HADER fodbold RIGTIG MEGET. (forklaret på hans "eget udsagn") Men generelt er siden tit udsat for hærværk, ikke kun pga. Mr. Floyd. Men for en sikkerheds skyld, beskyt siden. Med venlig hilsen EeveeSylveon 28. sep 2017, 07:34 (CEST)

Efter et kig på historikken er jeg enig, en semibeskyttelse bør være nok til at bekæmpe "brug og smid væk"-konti. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 08:06 (CEST)
Jo mindre man snakker om trolls, jo bedre. Og mon ikke det så bare bliver en ny side, det går ud over? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:09 (CEST)
Er det nu også nok? At snakke mindre med Mr. Floyd tror jeg desværre ikke hjælper. Og siderne Wikipedia:Administratorer og Skabelon:Bruger administrator er også hårdt ramt. En semibeskyttelse vil også være rart der. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 08:16 (CEST)
Jo mindre opmærksomhed sådanne typer får, jo bedre. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:17 (CEST)
[redigeringskonflikt] x2Det er selvfølgelig rigtigt, og hvis det kun er en bruger (eller én person med flere brugerkonti) er en beskyttelse måske overdrevet. Det er noget af en Whac-A-Mole-situation. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 28. sep 2017, 08:18 (CEST)
Vi kan da give en prøve Knud, men hvordan kan det være muligt? Brugeren vil jo desværre lave masser af hærværk alligevel, om vi så snakker om det eller ej. Sådan ser det ud på nowiki. Herefter vil jeg gerne have, at brugernavnet Kontroller din autisme, Knud Winckelmann! bliver skjult, for det brugernavn er stærkt krænkende i mine øjne. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 08:30 (CEST)
Jeg overlever, så mon ikke det går?. Jeg mener at have set værre... Beskyttelser skal begrænses og skjulning bør efter min mening kun bruges i de tilfælde, hvor det drejer sig om personlige oplysninger og decideret grov chikane.
Der er hellere ingen grund til at linke til de forskellige brugerkonti. Det giver bare mere opmærksomhed til trollene. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 28. sep 2017, 08:36 (CEST)

──────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────────── Argh, undskyld Knud. Det er typisk mig. Ingen grund til at linke. Hvis vi skal snakke om trollen, kan vi så ikke gøre det på IRC'en? Så vil han ikke få så meget opmærksomhed som hvis det var på selve Wikipedia. --EeveeSylveon 28. sep 2017, 09:08 (CEST)

Tjekbruger: Sju Hav

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Kan man få en tjekbruger til at tjekke de IP'er som Sju Hav og hans sokkedokker opererer fra? Sokkedukker. Og spærring fra brugeroprettelse. @Cgt, Kaare, Knud Winckelmann, MGA73, Sir48: --Madglad (diskussion) 28. sep 2017, 23:51 (CEST)

Se

Nej. Har du en konkret mistanke om at flere navngivne brugerkonti er opereret af en dukkefører, så kan du spørge og så vil der blive taget stilling til det. Mvh Knud Winckelmann (diskussion)

Blokering af Rasmus007game

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Titlen siger det hele. Brugeren har fået 2 advarseler ({{test}} og {{test3}}) og har tømmet artikler 3 gange (Speciel:Bidrag/Rasmus007game). Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 3. okt 2017, 12:41 (CEST)

Yes check.svg Gjort af Pugilist. Mvh. InsaneHacker 🕊️ (💬) 3. okt 2017, 13:28 (CEST)

Rainer Waiss: Fejlopret - forket stavemåde

Wikipedia:WikiOnsdag/Aarhus/2017

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Jeg øbsker et opslag i "sitenotice" om WikiOnsdag(Aarhus onsdag 11. oktober kl. 14. se evt tidligere opslag derom. --Villy Fink Isaksen (diskussion) 8. okt 2017, 12:35 (CEST)

Sombrero Galaksen: Slet - forkert stavemåde

Indryk af nyhedsmedie-artikler

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Til orientering:

Det lader til at Facebook er begyndt at vægte nyheder fra medier, der har en Wikipedia-artikel, højere. Artikel om det kan læses her.

Det ser ud til at det medfører et indryk af nye artikler om nyhedsmedier, der ikke er notable og som nok ikke bliver det lige med det samme. Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 9. okt 2017, 13:19 (CEST)

Semibeskyttelse af Robotboy igen

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Go' morgen. Så er Robotboy igen udsat for forkert information. Det ligner samme IP-Bruger (2.108.147.29), der nu har fået ny IP-adresse, og indsætter forkerte skuespillernavne ind, selvom skuespillernes navne har en kilde. Disse navne bliver lavet om af denne IP-bruger, så det ikke passer til kilden. Jeg kræver en semibeskyttelse af siden i et halvt års tid eller mere. Måske også en blokering af 87.55.3.224, for at have indsat forkert information. Med venlig hilsen EeveeSylveon 19. okt 2017, 10:10 (CEST)

Nu har jeg beskyttet den en dag. Så må vi se, om han gider fortsætte i morgen.
Det ser i øvrigt ud til, at der er én ting i IP-brugerens ændringer, der ikke er helt ukorrekt. Han skifter skuespilleren til figuren Gus Turner ud fra Laus Høybye til Sonny Lahey, men danskefilmstemmer.dk nævner begge de to som stemme for figuren. Men jeg må indrømme, at jeg ikke er helt sikker på, hvor pålidelig denne hjemmeside er. --Arne (Amjaabc) (diskussion) 19. okt 2017, 12:47 (CEST)

Hej, jeg er ejer af Danskefilmstemmer.dk og kan nu bekræfte at det er Sonny Lahey der lægger stemme til Gus Turner... Det ser ud til at næsten alle info her på Wiki er forkerte... Min side er nu opdateret med de korrekte info som er taget direkte fra en castliste fra indspilningsstudiet. http://www.danskefilmstemmer.dk/Film.php?fid=443

Generelt er de info der står på Danskefilmstemmer.dk enten taget fra nettet, bl.a. Wiki, Scope, DFI osv. men rigtig meget er taget fra castlister fra studierne, pressemeddelelser og info vi har fået direkte fra dubberne selv.(skrev Danskefilmstemmer (disk. • bidrag) 20. okt 2017, 14:27. Husk at signere dine indlæg.)

Hej Bruger:Danskefilmstemmer . Jeg er bange for at din hjemmeside ikke er egnet som en kilde, da du ikke angiver præcist hvor du har dine kilder fra. Du har nok ret i at de danske artikler om stemmer er helt ude i skoven, da der åbenbart er nogle typer, der syntes det enten er sjovt at indsætte forkerte oplysninger eller bare har misforstået det hele.
Er denne castliste offentlig tilgængelig, så andre har mulighed for at verificere oplysningerne? Mvh Knud Winckelmann (diskussion) 23. okt 2017, 15:25 (CEST)

Hej Knud... Der står på siden i "Om" i menuen hvor vi har data'ene fra... Der står sådan her "De info du finder i databasen er hentet mange forskellige steder fra: DVD og biograf-eftertekster, dubbing-studier, stemme-instruktører, en masse research på nettet fra sider som Scope.dk, Wikipedia.dk, DFI.dk osv. Sidst men ikke mindst så har mange af dubberne selv bidraget med en masse info." Jeg vil mene at de data der står på Danskefilmstemmer.dk er de mest verificerede du overhovedet kan finde på nettet, hvorimod vi har fundet masser af fejl på wikisiderne omkring de film og serier der står der... Så hvis jeg har de mest verificerede data på min side, så mener du ikke jeg må bruge min egen side som kilde til at gøre Wiki bedre? Det var jo helt forkert det der stod om Robotboy på Wiki.

Skjul venligst chikane på siden Martin Lindblom

Denne anmodning om administratorassistance er lukket. Rediger venligst ikke mere i teksten.

Hejsa. Ved middagstid i dag, skrev en svensk IP noget grov chikane om Martin Lindblom. Selvom Amjaabc har skjult 2 af redigeringerne, er der stadigvæk nogle redigeringer, der bør skjules, da disse redigeringer stadigvæk har en grov tone i min mund. Jeg ønsker at de sidste 3 redigeringer foretaget af 83.145.42.27 bliver skjult. Med venlig hilsen EeveeSylveon 23. okt 2017, 18:18 (CEST)

Yes check.svg Gjort -- Vrenak (diskussion) 23. okt 2017, 18:22 (CEST)
Tusind tak! --EeveeSylveon 23. okt 2017, 18:24 (CEST)

Blokering af 5.103.30.137

Denne anmodning om administratorassistance er åben for diskussion. Du kan redigere i teksten.

Kan vi få hjælp til at blokere Bruger:5.103.30.137 personen fortsætter med at lave hærværk. --Sorenhk (diskussion // projekter // bidrag) 24. okt 2017, 09:27 (CEST)