Wikipedia:Landsbybrønden/Midlertidig tjekbruger

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Midlertidig tjekbruger[rediger kildetekst]

Nogen indvendinger mod, at Bruger:Laaknor midlertidigt tildeler sig selv tjekbrugerflaget her? Han har i sin egenskab af steward i forvejen adgang til værktøjet, men vil i vores periode uden lokale tjekbrugere, gerne kunne benytte redskabet uden at skulle tildele sig og fjernet flaget hver gang, der er behov for det. Når resultatet af Wikipedia:Afstemninger/Afstemning om CheckUser adgang 3 effektueres, fjerner Laaknor sit lokale tjekbrugerflag igen. Med Laaknor som midlertidig lokal tjekbruger, kan jeg samtidig få mit flag tilbage før den eller de nye tjekbrugere udnævnes, så der jf. reglerne vil være mindst to lokale brugere med flaget. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 14. dec 2009, 23:34 (CET)

Da Laaknor ikke får privilegier han alligevel ikke har, kan jeg ikke se at dette skulle blive til andet end en ekspeditionssag. Jeg synes det er en fin ide at benytte midlertidigt. -- Bruger:Wegge 14. dec 2009, 23:39 (CET)
Helt enig - det vigtigt at have tjekbruger(e). --Arne (Amjaabc) 14. dec 2009, 23:42 (CET)
Enig med de 2 foregående!
Jeg håber Wikipedia:Afstemninger/Afstemning om CheckUser adgang 3 snart er afklaret, så vi kan få lidt ro på!
Jeg er VÆLDIGT træt af al den ophedede debat ... OG (jeg VED det ikke hører hjemme her ... men, nu kommer det alligevel) ... Jeg er FORBANDET træt af brugere/administratorer der taber hovedet! (Hilsen til Bruger:Palnatoke)
At tabe hovedet som Palnatoke er IKKE en administrator værdigt, det underminerer tiltroen til administratorerne!
--mvh Per (PerV) 14. dec 2009, 23:59 (CET)
Ingen indvendinger. God idé.
Til PerV: Som du jo selv skriver, så hører en debat om administratorer, der (måske, måske ikke) taber hovedet ikke hjemme her. --Pugilist 15. dec 2009, 00:39 (CET)
Bortset fra PerV's indlæg er jeg ganske enig. Per: Hvis du mener at jeg taber hovedet, kan du jo prøve at undersøge baggrunden. --Palnatoke 15. dec 2009, 06:52 (CET)
Kære Palnatoke, jeg er fuldstændig i stand til at læse indenad, og ja jeg kender hele baggrunden, at følge med i den diskussion, har helt sikkert kostet mindst 10 artikler om Litauen!
Og
Ja, sorry jeg er langt henad vejen enig med Bruger:MGA73, men hvis du vil tvære med mig om det, kan du jo gøre det
her
--mvh Per (PerV) 15. dec 2009, 07:12 (CET)
OK med Laaknor - Nico 15. dec 2009, 07:39 (CET)
Da har Kaare og jeg checkuser-tilgang (igjen). Takk for tilliten ;) Laaknor 16. dec 2009, 20:08 (CET)