Wikipedia:Landsbybrønden/Skabelon med variabel linieantal

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Skabelon med variabel linieantal[rediger kildetekst]

Kan man lave en skabelon, i form af en tabel med faste overskrifter; men med 1,2 eller 3 rækker med værdier?

Jeg lavede lige et eksempel i sandkassen for tegnet ß=eszett. Den ville jeg gerne lave til en skabelon; men f.eks æ,ø og å ville det være bedst med 2 rækker. Et af de græske bogstaver Sigma (bogstav) vil kræve 3 rækker. Leo Laursen 10. jul 2006 kl. 14:37 (CEST)

Jeg er ikke helt sikker på, at jeg forstår. Forestiller du dig, at den aktuelle skabelon indsættes på ß, æ, ø, Sigma og så videre og vises ude i siden som en infoboks? Og at den så for for eksempel eszett kun indeholder én linje med info, men for andre indeholder to eller tre? Er det korrekt forstået? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 10. jul 2006 kl. 16:01 (CEST)
Jeg har ikke tænkt over positionen på siden endnu; men der er korrekt at den skal indsættes på sider der beskriver tegn/bogstaver. Og det er rigtigt forstået mht linier; æ vil få en linie for lille æ og en linie for store Æ.
Jeg kunne lave {{tegninfo1}}, {{tegninfo2}} og {{tegninfo3}}, men der kunne måske være en smartere løsning.
Det vil sagtens kunne laves, men skabelonen vil jo så kunne tage rigtig mange argumenter - er det okay? Altså, hvis vi laver den, så den kan inkluderes som for eksempel:
{{Infoboks tegn
| tegn 1 = æ
| unicode navn 1 = Latin small letter æ
| ...
| tegn 2 = Æ
| unicode navn 2 = Latin capital letter Æ
| ...
}}
Så kan du bare udelade rækkerne for de tegn, der ikke skal bruges. Ville det være en acceptabel løsning? --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 10. jul 2006 kl. 16:57 (CEST)
Det virker ret genialt, jeg havde frygtet at det var meget sværere. Jeg prøver at eksperimentere lidt. Leo Laursen 10. jul 2006 kl. 17:07 (CEST)

Her er så første udkast: Bruger:Leolaursen/Skabelon:Infoboks tegn. Se resultatet på Bruger:Leolaursen/Sandkasse.

Kommentarer og forslag af enhver art er meget velkomne. Leo Laursen 10. jul 2006 kl. 19:29 (CEST)