Wikipedia-diskussion:Artikler med mange sproglænker, men ingen til dansk

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Struktur af listen[rediger kildetekst]

Jeg har opdateret siden med det pt. nyeste datadump som et forslag til en anden måde at lave listen på, fordi:

  1. Jeg synes at det er relevant at linke til andre sprogversioner end kun den engelske. Jeg medtager også nabosprogområderne tysk, norsk og svensk hvis de har sider om emnet.
  2. Den forrige liste medtog ikke emner uden en engelsk side.

Den nye liste har præcis 1000 Wikidata-emner, hvilket jeg synes er nok. Antallet kan selvfølgelig nemt justeres, men hvorfor ikke kigge på emnerne med allerflest sproghenvisninger først? Byrial (diskussion) 1. maj 2013, 09:45 (CEST)Reply[svar]

1000 emner er lidt - bunden af listen vil lige så stille forsvinde efter andre emner overhaler - og relevante emner kan også lidt ligge længere nede. Jeg har sat 40 links som minimumsgrænse og det giver ca. 5500 emner.
Jeg har kigget på formatet - jeg har flyttet linket til wikidata til sidst og dæmpet dens fremtrængen. Jeg mener at artikellinks er de vigtigste. Jeg har en prøve til ændret format til næste opdatering:
Derud har jeg tager hollandsk og nynorsk med. --Steen Th (diskussion) 1. maj 2013, 22:22 (CEST)Reply[svar]
Det ser fint ud. Jeg forstår dog ikke behovet for over 5000 emner. Ingen vil alligevel undersøge og behandle så mange. Når det bliver teknisk muligt at linke til omdirigeringssider fra Wikidata, vil mange af emnerne på listen i øvrigt kunne få henvisninger til dansk. (Det er vedtaget ved en RFC på Wikidata at det skal være muligt, men teknikken tillader det ikke endnu). Byrial (diskussion) 1. maj 2013, 23:44 (CEST)Reply[svar]