Wikipedia-diskussion:Dagens avis i Wikipedia

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Godt initiativ Palnatoke! Det lyder som et rigtigt sjovt projekt - en slags event der både giver encyclopædien og samarbejdet et skub fremad. Det ville være fint at have en samlende side, hvor artiklerne listes, så man i løbet af dagen kan se udviklingen. Jeg foreslår vi finder en dato - gerne i en weekend og så laver en tilmelding, så vi kan se hvor mange der er interesserede i at deltage. Mvh Malene Thyssen 20. jun 2005 kl. 13:09 (CEST)

Hej Palnatoke. Jeg ville hellere give det som et tip til nye skribenter: Sådan kommer du igang, hvis du ikke har en bestemt idé til en artikel. På den anden måde er jeg bange for, at vi får fyldt wiki med de der 2-linjers halv-misforståede og intetsigende artikler, som jeg personligt ikke kan fordrage. --Sir48 (Thyge) 20. jun 2005 kl. 13:28 (CEST)
Vi kan jo lave en regel om at artikler under (et eller andet antal tegn vi beslutter) ikke kan få en plads på listen over artikler vi har nået indenfor projekt "Dagens avis" :-) Mvh Malene Thyssen 20. feb 2006 kl. 14:14 (CET)

Status?[rediger kildetekst]

Hvordan står det til med dette projekt? Hvornår er næste "runde"? --Lhademmor 28. apr 2006 kl. 10:22 (CEST)

Når nogen får lyst til det. Vi kan jo sige fredag den 5. maj? --Palnatoke 28. apr 2006 kl. 11:08 (CEST)