Wikipedia-diskussion:Recentchanges

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg har tilføjet en linje med ønskede artikler til seneste ændringer siden, så de får en mere fremtrædende placering og nogen forhåbentligt får lyst til at skrive dem. Min mening er at udskifte kategorien ønskede artikler med nogen af de andre listet under arbejdsopgaver med jævne mellemrum.

Ideen er lånt fra den engelske Wikipedia, der udskifter de kategorien en gang om ugen. Vi kan gøre det samme, eller måske vælge 2-3 uger eller en måned? Lad os se hvordan det går, så kan vi altid tilpasse det henad vejen.

Når linket til en artikel ikke er rødt længere, så udskift det endelig med et nyt fra listen af Ønskede artikler.

Ugens artikel[rediger kildetekst]

Ovenstående system ser ikke ud til at være den helt store success, så hvad med at prøve noget inpireret af den franske Wikipedia istedet for. På den franske Wikipedia (og svenske Wikipedia) har de indført ugens artikel, hvor de vælger en artikel som folk så inviteres til at bearbejde i en uges tid, de får nogle ret gode artikler ud af det.

De vælger som regel en artikel der allerede eksistere, men som trænger til en kærlig hånd, og de vælger dem indefor felter som de fleste ved en lille smule om.

Jeg foreslår vi simpelthen stemmer om det fra uge til uge, den der har flest stemmer om mandagen bliver den nye ugens artikel. Alle kan nominere en artikel. Jeg lægger ud med følgende liste, og har sat min stemme på den ene.

  1. Familie
  2. Film - Christian List

Tidligere ugens artikler[rediger kildetekst]

2003
Uge 47 - Kronprins Frederik
Uge 48 - Vikingetid
Uge 49 - Musik

Status[rediger kildetekst]

Det var vist ingen større success. Måske kan det prøves igen en anden gang, jeg stopper i hvert fald forsøget nu. -- Christian List 27. dec 2003 kl. 14:14 (CET)