Wikipedia-diskussion:Tegnebrættet

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg kan se at Palnatoke går ind for en flytning til Landsbybrønden. Jeg støtter dog Marks initiativ af flere grunde

  • Jeg har selv længe efterlyst en central til specifik udvikling af den danske Wikipedia uden at det bliver blandet sammen med spørgsmål om individuelle artikler, brugere osv.
  • Jeg støtter ideen om at Tegnebordet skal indeholde forslag som på lang sigt vil kunne lade sig gøre. Altså ikke spørgsmål om en artikel skal ligge i Kategori:A eller Kategori:B, men større og mere omfattende ideer og forslag.
  • Jeg mener at Landsbybrønden er blevet for uoverskuelig. Jeg må ofte kigge i mine egne bidrag for at finde frem til det præcise link til den diskussion jeg deltog i på Landsbybrønden.

Hvis ideen om en "domstol" (udtrykket lyder lidt for autoritativt til Wikipedia..) vinder land kan man jo altid linke til siden fra Landsbybrønden hvis der er noget i gære. --Lhademmor 11. maj 2006 kl. 17:29 (CEST)

Jeg er enig i, at Landsbybrønden er uoverskuelig. Er det ok at fjerne flytteforslaget?--MGA73 16. sep 2008, 21:52 (CEST)
Helt ok - jeg er nok mere til sinds at slette siden; den ser ikke ud til at være særligt benyttet. --Palnatoke 16. sep 2008, 22:01 (CEST)
Nej, men det kunne der jo komme, hvis man lavede strukturen om på landsbybrønden. Både landsbybrønden og diskussionssiden for administratorer er jo pressede. Men det vil jeg overlade til de mere erfarne brugere, der har længere periode at vurdere ud fra. --MGA73 16. sep 2008, 22:07 (CEST)