Wikipedia-diskussion:Tilfældige artikler

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Supergod side !!, den har jeg savnet længe :) Jeg syntes dog at den kan blive bedre. Når folk søger på interesseområder, så tror jeg de søger flere gange, og så bliver det irriterende at skulle gå tilbage og klikke påny,,,,, linket burde åbne i ny fane, så er det bare klik/åben - klik/luk - klik/åbn - klik/luk osv. Det er lidt nemmere.

En anden ting er, at jeg savner et dansk islæt i mange af kategorierne. Hovedkategorierne dækker jo alle artikler, men nogle kategorier kunne godt udspeciferes noget mere, både med dansk islæt og generelt,, f.eks Under Geografi, er det jo meget naturligt at der står Danmark(den mest besøgte side) og f.eks. Danmarks byer. Under Dyr f.eks Pattedyr, Hunde, Katte. Det er så store interesseområder for folk. Så bruger vi også mere af selve siden/skærmbilledet.

F.eks er mine forslag::

Geografi....: Danmark, Danmarks byer

Historie.....: Danmarks historie, Danske krige

Kultur.......: Skuespillere

Dyr...........: Pattedyr, Hunde, Katte, Fugle,,,(I denne kategori findes underkategorien, Protister Den burde vel slettes,et megetsmalt interesse område.)

Religion....: Religiøse bygninger

Samfund...: Dansk sport, Fodbold, Olympiader, Danske politikere, Danske personer

Sprog.......: Dansk sprog

Teknik......: Biler, Fly, skibe,,,, (Her er en underkategori VVS Den burde vel slettes, et meget smalt interesse område)

Videnskab: Solsystemet, Mekanik

Andre forslag ?? S.Juhl (diskussion) 3. feb 2014, 13:56 (CET)

Ur funktion[rediger kildetekst]

Sidan förefaller vara ur funktion? Jag får iaf felmeddelande när jag klickar på någon länk. --Stighammar (diskussion) 16. mar 2014, 10:03 (CET)

Der er to problemer med siden: Dels benytter den en funktion, der ligger på toolserver.org, dels er toolserver-kontoen erwin85 udløbet. Som beskrevet her, har Erwin ikke planer om at forlænge kontoens levetid. Spørgsmålet er så, hvor lang tid der går inden der kommer en tilsvarende funktion på Labs. --Palnatoke (diskussion) 16. mar 2014, 10:19 (CET)
Nu har Magnus Manske lavet en nu udgave af funktionen. --Palnatoke (diskussion) 16. mar 2014, 14:55 (CET)