Wikipedia-diskussion:Wikiblomster

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Måske det ville være en idé at lægge denne side over på Wikipedia:Wikiblomster? Muligvis kunne vi også interwikie til en:Wikipedia:Bad Jokes and Other Deleted Nonsense? --Palnatoke 7. sep 2005 kl. 08:21 (CEST)

Helt i orden med mig :-) Mvh Malene Thyssen 25. feb 2006 kl. 16:07 (CET)
Jeg er uenig. Hver side har sin funktion. Se Wikipedia-diskussion:Dårlige vittigheder og/eller andet slettet nonsens. --Anjoe (Anders) 13. jun 2006 kl. 12:04 (CEST)

Rod i humoristisk stof[redigér wikikode]

Det ser ud til, at den opdeling, der oprindeligt var mellem denne side og Wikipedia:Dårlige vittigheder og/eller andet slettet nonsens, er blevet ret udvandet. Som jeg kan se det, var denne side oprindeligt ment til at indeholde humor fra diskussioner mm., mens "Dårlige vittigheder" var tænkt til indslag fra artikelrummet. Imidlertid er næsten alt på denne side netop indslag fra artikelrummet, hvilket jeg i høj grad selv har været med at sørge for. Dette er ikke et forsøg på 'bagholdsangreb' fra min side, men forskellen på de to sider ses primært i indledningen på "Dårlige vittigheder"-siden, hvor der eksplicit henvises hertil. Det gælder ikke omvendt.

I bund og grund synes jeg, at denne situation er uheldig. Der må være to løsninger:

  1. Flytte rundt, så de enkelte indslag hører til på den side, hvor de oprindeligt var tiltænkt.
  2. Samle de to sider i én humorside.

Jeg er tilhænger af sidste (hvilket giver stillingen 3-1, hvis man regner kommentarerne fra 2005-06 herover med ;-) ), men vi bør jo nok lige diskutere det (igen). --Arne (Amjaabc) 13. jan 2011, 08:22 (CET)

Har selv undret mig lidt over at der skal være to sider, så jeg støtter bestemt "dør nr. 2". Og stemmer i øvrigt for at beholde navnet Wikiblomster. Det lyder markant rarere end alternativet :-) --Medic (Lindblad) 13. jan 2011, 08:49 (CET)
Jeg støtter ikke, fordi jeg ser en klar forskel på de ufrivillige sprogblomster, der som regel er korte, og som kan kommenteres, og det bevidste (humoristiske) nonsens, der ofte er længere og taler for sig selv. Opdelingen mellem artikelrum eller andetsteds tror jeg er en fejlopfattelse, som skyldes den upræcise indledning i nonsens-artiklen. Jeg har set, at et par wikiblomster på det seneste har sneget sig ind som nonsens, men de må bare flyttes til det rigtige sted. Og så må der selvfølgelig være henvisning begge veje mellem artiklerne. Mvh --Sir48 (Thyge) 13. jan 2011, 11:44 (CET)