Spring til indhold

Wikipedia:Dårlige vittigheder og/eller andet slettet nonsens

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Genvej:
WP:-)
Joke Alert!Wikihumor
Denne side indeholder materiale, som kun findes, fordi det betragtes som god Wikihumor. Det er ikke beregnet på noget seriøst formål.
Laff Alert!

Dårlige vittigheder og/eller andet slettet nonsens er navnet på den følgende side, hvor man kan indsætte humoristisk eller fjollet materiale, som har forekommet i artiklerne på dansk wikipedia, hvor det forhåbentligt er overskrevet eller slettet igen.

Mht. sjove bemærkninger på diskussionssider kan der henvises til:

Hærværk eller materiale fra sandkassen, som rent faktisk har et humoristisk indhold, kan altså posteres i det nedenstående. Indsæt teksten under det korrekte årstal med dato og gerne et permanent link til den nu rettede side.

NB: En kommentar kan indsættes, men kun hvis det er nødvendigt, da risikoen ellers er, at den forstås som inkluderet i den gengivne tekst (som for det meste er forvirret nok i forvejen)...

Vi ønsker alle op til flere gode grin!

  • Arkiv - 2005, 2006, og 2007.

Livsglæde - 13. januar

[rediger kildetekst]

[[Fil:Mand.jpg|thumb|En ældre herre med livsglæde. Livsglæde er en god ting at have, for hvis vi ikke er glade for livet, ønsker vi ikke at eksistere her - og så er tilværelsen ret trist.]]

Som Bruger:Gudinden er måske ikke en rigtig gudinde - men hun har givetvis livsglæde nok til at dele et sådan glædesfyldt billede med alle os på Wikipedia. Desværre er billedet uden licens, men blev i svagt øjeblik benådet af billeddestruktøren Bruger:EPO, så dets bevaring for eftertiden er sikret.

Canadaoply - 7. marts

[rediger kildetekst]

Det er ikke alle canadiere, der bryder sig om amerikanerne og deres brætspil, hvilket fik en canadisk studerende til at slå et slag for en alternativ udgave af Monopoly:

canadaoply is a family game just like monoply!!! but CANADIAN yaay... have fun playing the fun canadian version!!!the american version sucks(also known as monoply)

Tiden må vise, om den nye udgave kan udkonkurrere den gamle.

Røver i det antikke Rom. Blev under flugt gode venner med den løve, der senere blev bedt om at æde ham i Colosseum. Det gad den ikke.

Bogorm - 26. juli

[rediger kildetekst]

En bogorm er ikke, som man skulle tro, en form for orm, men nærmere en del af den skønne race mennesker. Bogormen er en meget sart art af mennesker, der bedst kan lide at opholde sig i bøgers udvidede univers..

Kendetegn:

Har ofte en bog i hånden/under armen Har ofte et drømmende udtryk i øjnene, mens de kigger sig om efter et sted at genoptage deres læsning

Pink (farve) - 27. juli

[rediger kildetekst]

Pink er en farve. Den ligger på farveskalaen mellem rød og lilla.

Nogen gange kan folk have for meget pink på (f.eks. kitty punkere).. Dette er synd for resten af verden og farven.

Lidt pink er ok.. meget pink er .. ikke så godt...

Cra - 31. juli

[rediger kildetekst]

Dette indeholder 100% sort snak: i 1700 fandt Argal Menat navnet til sjakken CRA= Ceremantika Rewndis Avituná, 1. januar startede sjakken. i 1700 1 december havde de fanget allerede ca. 300 bøller, og da året sluttede blev det til 322. i 1710 havde de fanget ca. 6800 70 år senere i 1800 blev der holdt 100 års jubilæum og bøller fangsten stegede meget og var på ca. 152,000. Antallet af bøller var blevet meget den gang, men der opstog en problem i 1825 da der var en Anti-Cra sjakke der blev oprettet af den Sanit Enwairiske Japam Ecknowesta, sjakken hed BRC= Bereldá Rewndis Carapentebe, deres opgave var at indistere Cra og udrykke seriømerne. I 1839 blev der lagt nye forholdsregler i sjakken. Efter at sjakken havde 139 år ukomplitiske regler. I 1864 var der for første gang nogensinde en ikke-irakisk, Revisor#2, og han var fra Cylbredia som også snakker Meso. I 1900 blev der igen holdt jubilæum men dengang var det 200 års historie af CRA. Året 1912 var det højeste bølle-fangst på ca, 2,600,000. men nu i vores tid året 2008 er der bølle-fangst præsict 755,822.

Maverumlen - 5. august, slettet kl. 20.35

[rediger kildetekst]

maverumlen forkommer når man er sulten.

Maverumlen - 5. august, slettet kl. 20.48

[rediger kildetekst]

Maverumlen er når maven vibrerer, det kan ske når man er sulten eller nervøs. Maverumlen kan behandles ved at tage piller eller medicin. Ogame er den bedst medicin. det er nemlig så kedeligt at det er umuligt at blive nervøs og man laver så ultimativt lidt at man skal være helt vildt underlig for at være sulten..

LSD - 23. november

[rediger kildetekst]

Verden er som bekendt ikke sort/hvid og når det gælder rusmidler, er der også stor forskel på rutinerede brugere og nybegyndere. Og det er heller ikke altid, at man er villig til at lytte efter, hvad moraliserende læger prædiker om. Man fristes til at tro, at Bruger:Hilmarjepson er blandt de mere rutinerede. Ved denne redigering forsøger han at komme igennem med sit alternative budskab.

Palnatoke vs. Gud - 26. november

[rediger kildetekst]

Egentlig skulle man tro, at det omvendte ville ske - at Gud gendannede Palnatoke. Men Palnatoke har åbenbart særlige evner.

Vejledning i førstegangsbarbering

[rediger kildetekst]

Unge de vil barberer sig for første gang, skal gøre det i alderen 14-15. For de dun der sidder i ansigtet kan være farlige i det lange løb, især for folk der tror at det er bedst at lade være med at barbere sig i en ung alder, og give hudkræft og ødelægge huden. Det er blevet bevist af flere Iranske hudlæger som: Dr.Omid Zargari, Ali Vafaei, M.D. og Dr. Yahya Dowlati. Det er også blevet bekræftet af flere dermatologer som de indiske: Dr. Parmjit Singh Walia og Dr. Ashima Goel, og den Afrikansk-Amerikanske: Dr. Susan Taylor. Hvis man vil barbere sig for første gang, skal det ikke være være helt normalt. Man skal smøre olivenolie og citronsaft i ansigtet, lade det ligge i 15 min. også barbere sig, men IKKE med et barberblad, det skal ske med en barbermaskine. For første gang kan det ødelægge huden, hvis man gør det med et barberblad.

Alligatorer

[rediger kildetekst]

Et par fjernede historier fra artiklen om alligator:

  • Kan man ikke hurtigt identificere om et dyr, man møder, er en alligator eller en krokodille, skal man bare stille sig op foran dyret. Står man der stadig efter 30 sekunder, er det en alligator. Er man ædt, var det en krokodille.
  • Og en enkelt alligatorvits fra Louisiana:

To alligatorer stod og talte sammen ved en sump. Den ene alligator så på den anden og spurgte: "Hvordan mon det kan være, at du er så meget større end mig. Vi er lige gamle, og da vi var små, var vi lige store". "Hm!", sagde den anden alligator, "hvad har du spist i de sidste år?". "Advokater, lige som dig". "Hm! Hvor har du fanget dem". "Nede ved advokatkontoret ved udkanten af sumpen, lige som dig". "Hm!, hvordan har du fanget dem?" "Jo, jeg kravler ind under en BMW, og venter på at nogen skal komme og låse døren op. Så springer jeg ud, bider dem, og ryster livet af dem." "Ah, så er der derfor", sagde den store alligator. "Når du er færdig med at ryste al skidtet ud af en advokat er der ikke andet tilbage end et par læber og en attachétaske."

Den tilføjede vittighed er fremhævet med fed skrift.

Citat Rosiner er tørrede vindruer. De stammer oprindeligt fra polen hvor de i attenhundrede tallet blev fremstillet af indiske nonner. Da de ledte efter et stærkt afførings middel til den tids kæledyr. (giraffer) Man bruger rosiner til flere forskellige retter blandt andet skippers skib gryde. Det er en meget stærkt ret.

Rosiner bruges i madlavning, som snack eller i kager. Det bruges også i enkelte tilfælde til medicinering til syge svaner. Dog kun hvis ved hepatitis b, eller ændret adfærd. Rosiner kan have store bivirkninger iforhold til mave og tarmsystem.

Anbringes rosiner i en mikrobølgeovn, medfører det kraftig røgudvikling. Og de vil være lige så kraftige som håndgranater. (Varm venligst ikke skippers skib gryde i mikroovnen, da den indeholder et kraftigt antal rosiner.

Citat
87.48.149.136 om rosiner25. november, 20:04

Bisonrotte

[rediger kildetekst]

Bisonrotten er kendt for sine forholdsvis store horn, som ikke umiddelbart matcher dens ellers spinkle gnaverkrop. Bisonrottens parringstid forløber fra 15. januar til 31. december. Og den får ca. 14 kuld unger om året. Bisonrotten ses ofte i flok, hvor den har større mulighed for at forsvare sig mod dens største naturlige fjende bæverkatten.

Bisonrottens parringshyl kan for det utrænede øre lyde som en hæs lille pige på ca. 4 år. Bisonrotten findes i det meste af europa, men holder mest til i Danmark. I glostrup og omegn.

Billehugger

[rediger kildetekst]

"Claus Ørntoft, Billehugger," - stod der i første omgang i artiklen. Men ud af sammenhængen er han snarere billedhugger...

Er Trine en mand?

[rediger kildetekst]

Trine Hattestad blev i 2000 olympisk mester i kvindernes spydkast. Eller var det mon for mændene?

Bilsmil 12. januar

[rediger kildetekst]

Bilsmilet er et ansigtsudtryk, der i en anseelig grad udstråler at vedkommende er ankommet til det pågældende sted med bil. Enkelte særlige kendetegn er gennem tiden blevet knyttet til bilsmilet:

Jan Ulrich iført et bilsmil.
  1. Overlegenhed - Personen føler sig typisk bedre stillet end andre personer, da han instinktivt har en antagelse om at alle andre er ankommet til det pågældende sted på en langt mindre bekvemmelig måde.
  2. Overdreven glæde - Personen vil under normale omstændigheder være overdreven glad for transporten til stedet, selv i tilfælde af at afstanden egentlig ikke berettiger et sådan transportmiddel.
  3. Falsk medlidenhed - Er de andre personer ankommet til det pågældende sted med offentlige transportmidler, vil personen typisk spille på medlidenhed og forsøge at give et indtryk af at han gerne havde taget de involverede personer med i bilen, dog ofte uden belæg.


Bilsmilet må ikke forveksles med det noget mindre cykelsmil, der på adskillige punkter adskiller sig både i størrelse, men sågar også hvad angår særtræk.

14. april 2011- Walter Breuning, verdens ældste nulevende mand (født 1896).