Wikipedia:Ambassaden

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
(Omdirigeret fra Wikipedia:AMB)

Ambassaden/Embassy/Botschaft[rediger kildetekst]

Welcome to the embassy of the Danish Wikipedia! If you have any announcements or questions regarding international issues or the Danish Wikipedia you are invited to post them here or on the discussion page of this article.
Message to the embassy
Willkommen in der Botschaft der dänischsprachigen Wikipedia. Fragen und Vorschläge zu internationalen oder dänischen Themen können hier oder auf der Diskussionsseite zur Botschaft gepostet werden.
Mitteilung an die Botschaft
Bienvenue sur l'ambassade du Wikipédia danois! Si vous avez n'importe quelle annonce ou demande concernant les questions internationales ou le Wikipédia danois, vous êtes invité à les signaler ici ou sur la page de discussion de cet article.
Consulter des ambassadeurs

Renaming of accounts[rediger kildetekst]

English: Requests for account renaming are placed on the Meta project's username changes page.

Om ambassaden[rediger kildetekst]

Wikipedia-projektet er flersproget, med Wikipediaer på flere hundrede sprog, der arbejdes aktivt på.

Denne Wikipedia-ambassade er oprettet som et centralt sted for oplysninger til at hjælpe med ting og sager i forbindelse med sprogbarrierer – politik- og softwarespørgsmål med indflydelse på os alle sammen, den igangværende konvertering af de forskellige sprog til det nye programmel og links mellem de forskellige sprog.

Postlisten[rediger kildetekst]

Postlisten wikipedia-l er åben for alle wikipedianere og for alle sprog og nationaliteter. Hovedsproget er engelsk, men alle sprog er velkomne – andre vil oversætte, hvis det er nødvendigt. (Beskeder på to sprog er meget velkomne!)

Meta-Wikipedia[rediger kildetekst]

Meta-Wikipedia er stedet for diskussion om Wikipedia og er hovedsageligt på engelsk, men også her er andre sprog velkomne. På Meta-Wikipedia kan man give udtryk for sine personlige holdninger. Denne side er lavet for at holde diskussioner væk fra selve Wikipedia.

Ambassadører[rediger kildetekst]

En Wikipedia-ambassadør bør holde øje med ambassaden og postlisterne wikipedia-l og Wikitech-L) for at holde sig opdateret om emner, der har interesse for de forskellige sprog. En ambassadør bør også sørge for at gøre opmærksom på lokale problemstillinger og ideer i forbindelse med det enkelte sprog, hvis det er relevant for de andre sprog.

Den komplette liste over ambassadører findes på m:Wikipedia Embassy.

Udenlandske brugeres brugerside[rediger kildetekst]

Udenlandske brugere opfordres til at skrive på deres brugerside, hvilket sprog man kan kontakte dem på - via skabelonen {{welcome}}. Der er nu lavet en skabelon til de brugere, der blot ønsker at henvise til brugersiden på deres modersmåls wikipedia - via skabelonen {{iwuser}}.