Wikipedia:Administrator statusrapport/2006

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Statusrapporter fra 2006

3. januar - ? Peter Andersen[rediger kildetekst]

Jeg er løbet ind i en hjernerystelse her kort efter nytår, og da computer og hjernerystelse ikke går så godt sammen, er det nok meget begrænset, hvor meget tid jeg kan bruge her det næste stykke tid. --Peter Andersen 12. jan 2006 kl. 23:17 (CET)

3. april - 12 april Peter Andersen[rediger kildetekst]

Jeg tager en smuttur til Rusland i morgen tidlig, så i skal nok ikke regne med at se mig den næste uges tid. (Det kunne i øvrigt godt være at jeg skulle overveje at begynde at pakke! ;-)) --Peter Andersen 2. apr 2006 kl. 21:29 (CEST)

16. april - 8. juli Lhademmor[rediger kildetekst]

P.t. presser eksamen, lektier og andre ubehagelige ting på udefra, så jeg tror jeg vil tage mig en wikiferie for at hellige mig lektierne. Jeg vil naturligvis stadig kunne nås pr. email og jeg skal da nok også tjekke ind her nu og da, men jeg vil være mindre aktiv. --Lhademmor 16. apr 2006 kl. 20:17 (CEST)

Tjaa.. Med et par 10- og 11-taller i bagagen er jeg vendt hjem til Wikipedia. --Lhademmor 8. jul 2006 kl. 21:28 (CEST)

1. maj - 7. juni, Anjoe[rediger kildetekst]

Jeg er ikke helt væk i perioden, men jeg kommer nok ikke til at være særlig synlig som admin på den danske wikipedia. Jeg skriver i øjeblikket på en uni-opgave i social erkendelsesteori, som bl.a. inddrager Wikipedia (nok mest den engelske version) som eksempel på et (meget) åbent videnskabende samarbejde. Dermed tror jeg, at jeg rigeligt får afløb for min wiki-tendenser i den periode... Jeg checker dog beskeder hver dag og laver måske lidt småting. VH/--Anjoe (Anders) 1. maj 2006 kl. 14:43 (CEST)