Wikipedia:Anmodning om administratorassistance/Sommertid

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

I artiklen om sommertid står der på diskussionssiden:

   "Artiklen er voldsomt vægtet imod brugen af sommertid. Det er simpelthen ikke godt nok det her.(skrev 193.89.129.69 (disk. • bidrag) . Husk at signére dine indlæg.)
   Hejsa. Du skal være hjertelig velkommen til at bidrage til at forbedre artiklen. Mvh Knud Winckelmann 16. mar 2011, 14:23 (CET)"

Det har jeg så gjort, og omhyggeligt - på diskussionssiden - redegjort for, hvorfor jeg har ændret de ting jeg har ændret. Jeg mener mine ændringer er objektive.

Nu kan jeg se, at der er ændret tilbage til en version før mine redigeringer - uden nogen forklaringer.

Jeg forsøger at lave en objektiv redigering på en side, af noget jeg mener er faktuelt forkert (se diskussionssiden), og så slettes mine ændringer af en Bot?

Jeg er ikke nogen Wikipedia-haj, men kan jeg ikke få en forklaring på, hvorfor det sker og hvad jeg skal gøre anderledes en anden gang?

Eller er det bare en automatiseret måde at sige 'fis af, vi gider ikke dit bidrag'?

--RipRapRob 1. aug 2011, 01:01 (CEST)

Det sidste er lettest at svare på: Vi gider bestemt gerne dine bidrag. Det sidste vi ønsker er at skræmme seriøse bidragsydere bort. Jeg er ikke personligt bekendt med denne sag, så resten af svaret må følge, når jeg har sat mig ind i baggrunden. Med venlig hilsen, --Medic (Lindblad) 1. aug 2011, 01:33 (CEST)
Se yderligere svar på Diskussion:Sommertid. --Medic (Lindblad) 1. aug 2011, 03:26 (CEST)
Tak for din hjælp. --RipRapRob 5. aug 2011, 19:00 (CEST)