Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Lhademmor 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Så er det vist blevet min tur til at spørge. Jeg har bidraget til Wikipedia igennem længere tid (synes jeg selv) og oversigten over mine bidrag illustrerer hvordan jeg gik fra at være amatør-vandal til at se lyset ;-). Jeg er nu "clean" og kunne godt tænke mig at hjælpe til med at gøre den danske Wikipedia lige så brugbar som den engelske. Jeg har hidtil bidraget hovedsageligt med oversættelser, men jeg håber at jeg vil kunne bidrage med administrator-gerninger.

Når mine kammerater har brug for information om noget starter de ofte med at søge på den engelske Wikipedia - mit ønske er at de en dag vil give den danske 1. prioritet og starte deres søgen efter fri information her - og selvfølgelig helst finde hvad de søger. Men det vil kræve blod, sved, tårer, blokeringer og masser af redigeringer. Slut på min brandtale ;-) Jeg håber at I (og resten af Wikipedianerne) vil kunne bruge mig som administrator. --Lhademmor 9. feb 2006 kl. 11:04 (CET)

Lhademmor har min støtte. - Kåre Thor Olsen (Kaare) 10. feb 2006 kl. 20:53 (CET)
Fint med mig. -- Bruger:Wegge 10. feb 2006 kl. 21:01 (CET)
Ditto her. Og nu ved vi at du kan finde IRC. :-) --Palnatoke 10. feb 2006 kl. 21:57 (CET)
Støtte. Det vil nok være en god ide at holde til på IRC i starten (og gerne senere). Der er som regel en eller flere administratorer, der kan hjælpe dig. --Maitch 10. feb 2006 kl. 22:03 (CET)
Også ok fra mig. Med så mange administratorer må vi have en funktion, så man får en slags 'redigeringskonflikt' når man blokerer en allerede blokeret IP. Men det er et luksusproblem :-) --Jørgen 10. feb 2006 kl. 22:46 (CET)
Fint med mig. --Christian List 11. feb 2006 kl. 02:01 (CET)
Også fint med mig --Peter Andersen 11. feb 2006 kl. 08:51 (CET)
Støtter anmodningen -- Nico 11. feb 2006 kl. 09:45 (CET)
Også støtte herfra :-) Mvh Malene Thyssen 11. feb 2006 kl. 12:25 (CET)
Jeg skynder mig at være et ikke-administrator mindretal. Jeg vil anbefale at lade en eventuel udnævnelse være på prøve, fordi jeg har observeret, at lhademmor ikke fuldt ud behersker wikipedia. Det kunne f.eks. være en god idé, hvis han var duks nogen måneder først. --Sir48 (Thyge) 12. feb 2006 kl. 22:10 (CET)
Hej Sir48. Nu ved jeg ikke præcis hvad du mener med at jeg ikke behersker Wikipedia, men jeg gætter på at du mener det kludder jeg har haft med upload af billeder - hvis jeg tager fejl så ret mig endelig. Det er sandt at billeder ikke er min store force, og det er ej heller det jeg hovedsageligt vil arbejde med. Jeg kan dog sige at jeg fra arbejde med MetaWiki i andre projekter godt ved hvordan man bruger rollback-funktionen (som vist her hedder "fjern redigering"), hvordan man blokerer IP'er og andet nyttigt. Så "standard-administrator" gerninger med at forebygge hærværk tror jeg godt jeg ville kunne optrænes til at kunne klare.
Angående dukse-tjansen: Tja.. Det kunne måske godt være jeg skulle prøve det. Jeg vil i hvert fald prøve at snuse lidt til det.
Men kan du som sagt ikke uddybe hvilke områder det er som jeg ikke behersker fuldt ud? Så vil jeg da prøve at lære hurtigst muligt :-)
Og så vil jeg slutte af med at sige at jeg håber ikke at det var formateringen i Skandinaviens historie i dag, som gjorde udslaget. Det var bare min Notesblok som gjorde vrøvl. --Lhademmor 13. feb 2006 kl. 00:00 (CET)
Jeg tænkte nok, jeg kom til at skylde en "palaver" i den anledning, så den har jeg sat på diskussionssiden for ikke at risikere en længere diskussion her). --Sir48 (Thyge) 13. feb 2006 kl. 02:49 (CET)
Baseret på hvad Sir48 skriver på diskussionsiden vil jeg gerne trække min ansøgning tilbage - omend midlertidigt. Jeg kan godt forstå hvad du mener, så jeg tror også jeg vil vente lidt med det tunge arbejde. Sæt venligst min ansøgning på "pause". --Lhademmor 13. feb 2006 kl. 17:03 (CET)