Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Pardy

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil gerne have lov at ansøge om at blive administrator på Wikipedia. De fleste har nok lagt mærke til mig, men ellers kan i jo selv gå ind og se lidt af det, jeg har arbejdet med, på min profil. Jeg synes efterhånden jeg er godt inde i projektet og kan slet ikke holde op med at arbejde med det, nu vil jeg så gerne have mulighed for at stoppe vandalisme og opdatere forsiden, i stedet for hele tiden at skulle opfordre jer andre til det. (Pardy 8. maj 2006 kl. 18:49 (CEST)).

Det er en imponerende mængde, du har skrevet på kort tid. Nok lidt for kort tid, efter min smag. På den anden side: Hvis du får rettet den første stavefejl i artiklen om Robbie Williams (eller på dens diskussionsside beskriver at det *ikke* er en fejl), får du min støtte. --Palnatoke 8. maj 2006 kl. 20:09 (CEST)
Det er jo en fin start, men jeg synes maaske ogsaa nok, mindre end to maaneder er lige lovligt kort tid. Der er i øvrigt en god oversigt over Pardys redigeringer her. --Twid 8. maj 2006 kl. 21:26 (CEST)
Prøv lidt endnu Pardy. Vi vil gerne have en smule større sikkerhed for at du har stødt på i hvert fald en del af finesserne før du får adminstatus. Ansøg igen om et par måneder, og hvis alt er godt får du min støtte. --Anjoe (Anders) 8. maj 2006 kl. 22:03 (CEST)
Hej Pardy - jeg vil synge i kor med de andre: Det ser rigtigt godt ud og vi mangler gode bidragsydere til musik-delen på den danske Wikipedia. Admins skal gerne arbejde med i projektet uden med tiden at brænde ud, derfor vil jeg også gerne se bidrag fra dig over en lidt længere periode. Mvh Malene Thyssen 8. maj 2006 kl. 22:26 (CEST)
Der er nu gået ca. 3 uger mere, og jeg ser ikke noget i Pardy virke der taler imod adminstatus, så jeg vil tilslutte at den gi's -- Nico 31. maj 2006 kl. 10:31 (CEST)
Jeg har nu selv rettet fejlen i artiklen om Robbie Williams, og kan således ikke støtte Pardys anmodning. --Palnatoke 31. maj 2006 kl. 10:43 (CEST)


Hej igen. Tak for feedbacken, det lader til, at der er delte meninger, så derfor vil jeg trække min ansøgning tilbage, da jeg ikke har lyst til at blive admin mod nogens vilje. Til Palnatoke: som du kan se på Robbie-diskussionssiden, troede jeg du hentydede til en anden fejl; det er jo ikke nemt at vide, hvilken detalje du hentyder til :). Men det kan være jeg ansøger igen senere. Pardy 31. maj 2006 kl. 17:47 (CEST).
Kom igen om en måned - eller efter ferien - og så støtter jeg dig gerne. --Palnatoke 31. maj 2006 kl. 19:53 (CEST)