Wikipedia:Anmodning om botassistance/Idéer

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Idéer til nye botopgaver[rediger kildetekst]

Artikeludvidelse via interwiki[rediger kildetekst]

Diskussion:Bogklub, Diskussion:Monoteisme og Diskussion:Sturmtruppen har jeg set på tilsvarende artikler på andre sprog. For disse artikler har jeg lavet en liste af links. Hvor disse links har dansk interwiki, har jeg anført dette.

Tanken er som følger: Hvis de:Buchgemeinschaft har link til de:Buchhandlung og de:Zeugen Jehovas, så er der åbenbart en eller anden sammenhæng - og denne sammenhæng kan have som konsekvens at artiklen Bogklub skal nævne (og linke til) Boghandel og Jehovas Vidner - og det har jeg så skrevet på Diskussion:Bogklub.

Denne proces kan semi-automatiseres ved hjælp af bot og evt. offline-udtræk. Vi ønsker nok ikke at gøre dette på alle artikler, så der skal en eller anden form for udvælgelse til, og naturligvis må den efterfølgende brug af oplysningerne ske manuelt. --Palnatoke 8. jun 2007, 10:24 (CEST)

Jeg er godt klar over at denne idé ikke er operationel endnu, så den bør nok på et tidspunkt flyttes til en side, hvor vi diskuterer koncepter snarere end praktiske opgaver. --Palnatoke 5. sep 2008, 11:04 (CEST)
Har du set linktet ovenfor: Interwiki ønskes? Jeg ved ikke om "siden" virker længere, men måske kunne du se på det har sammenhæng og bør behandles samlet? Hvis der ikke er tale om en "opgave" men en diskussion, så synes jeg, at det lyder som en god idé at flytte. (beklager i øvrigt at jeg fik arkiveret dit nederste indlæg - godt du var vågen) --MGA73 5. sep 2008, 12:10 (CEST)
Det har ikke som sådan sammenhæng med Interwiki ønskes - det er en potentiel udnyttelse af de interwiki-links, der allerede er i artiklerne. --Palnatoke 5. sep 2008, 12:38 (CEST)
Ja idéen om stikord kunne godt virke. Men man kunne også vælge den lavteknologiske løsning og så blot åbne fx den tyske og den engelske wiki og så oversætte derfra. --MGA73 13. okt 2008, 21:33 (CEST)