Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/Apoltix 1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Hej. Jeg ansøger om at blive administrator på den danske udgave af Wikipedia. Mit brugernavn er Apoltix.

Jeg vil, som de andre, også gerne sætte en stopper (mere eller mindre) for at folk vandaliserer artikler. Så sent som for et par minutter siden blev mange artikler (heriblandt artiklen om Danmark) vandaliseret, og det vil jeg gerne kunne rette op på, lige så snart jeg ser noget lignende. Forresten bør brugeren blive banned.

Med venlig hilsen Christian Rasmussen

Så vidt jeg kan se, har du ikke været aktiv mellem januar og oktober, og sammenlagt har du ikke lavet ret mange ændringer. Jeg kan derfor desværre ikke stemme for på nuværende tidspunkt. --Twid 15. okt 2005 kl. 09:54 (CEST)
Det kræver ikke administratorstatus at rydde op efter vandaliseringer (det er bare en anelse nemmere), så der kan du såmænd godt klø på med det samme. Og så kan jeg tilslutte mig twids ønske om en anelse mere driftsikkerhed. Derudover har jeg intet imod endnu en admin, bare ikke lige nu. -- Bruger:Wegge 16. okt 2005 kl. 12:53 (CEST)
Jeg vil også gerne se lidt flere bidrag fra din side Christian. Men fortsætter du i samme stil, som du har demonstreret den seneste tid, så støtter jeg gerne om en måneds tid. Mvh Malene Thyssen 16. okt 2005 kl. 13:48 (CEST)
Okay, så gør jeg da det. Mvh. Christian Rasmussen16. okt 2005 kl. 14:16 (CEST)