Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/HONORIUS

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Bemærk: Jeg flyttede denne anmodning, som ved et uheld var havnet i arkivet. --Lhademmor 18. mar 2007 kl. 16:15 (CET)

Jeg vil gerne ansøge om at blive administrator på den danske Wikipedia. Mit navn her på stedet er Honorius. Jeg læser historie ved Københavns Universitet og kan fortrinsvist bidrage til historiske og/eller biografiske artikler.

Når jeg ønsker administratorstatus skyldes det, at jeg gerne vil være med til at rydde op i flere af de artikler jeg er stødt på. Jeg håber at min anmodning vil blive accepteret. (Skrev HONORIUS (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

  • Støtter ikkeDu har tydeligvis ikke erfainger nok med mediawiki softwaren når man ser på denne anmodning(Angivelse af forkeret brugernavn manglende signatur). Jeg vil se mere erfaing og gerne diltagelse i debatter før jeg vil give min støtte.--Jan Friberg 18. mar 2007 kl. 16:26 (CET)
  • Støtter ikke - du kan sagtens bidrage med historiske og biografiske artikler selvom du ikke er administrator. Du kan også rydde op i artikler selvom du ikke er administrator, så jeg tror egentlig bare du har misforstået begrebet "administrator". --Lhademmor 18. mar 2007 kl. 16:35 (CET)
  • Støtter ikke - Samme begrundelse som lige ovenfor. Jeg håber i øvrigt meget, at du vil gøre noget ved mange af de historiske artikler på helt normal vis. --Arne (Amjaabc) 18. mar 2007 kl. 21:14 (CET)