Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/M

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg vil hermed gerne søge om at blive administrator.Der er mange gange om morgen der kommer en hele masse nonsens, og det marker jeg som slet, så meget som mulig. Det er mig som holder øje med efterlysningssiderne. Bære over med mig da jeg kun er en dreng på 14år. mvh --M 13. nov 2006 kl. 20:09 (CET)

  • Støtter ikke Jeg kan se at du har din første indsættelse d. 27. august i år. Jeg må sige jeg synes ikke det er lang nok tid på Wikipedia til at blive administrator. Samtidig virker det som om mange af dine lidt over 510 rettelser er små rettelser, påsættelse af billede, kategori o.l.. Måske du kan henlede vores opmærksomhed til nogle større arbejder du har lavet. (Skrev Morten LJ (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)
  • Neutral - Ditto. I øvrigt godt at du holder øje med efterlysningssiderne. --Lhademmor 13. nov 2006 kl. 21:28 (CET)
  • Støtter ikke - Samme som ovenstående. --Christian (apoltix) 13. nov 2006 kl. 22:18 (CET)
  • Støtter ikke når man ser på Tælderenser man at du rigtigt nok er aktiv også at de fleste rettelser ligger i Artikel navnerummet hvilket også er godt Men der er meget få bidrag i diskussionerne hvilket også betyder at vi næsten ikke kender dig. Det er der jo ingen ting galt i men det er lidt svært at se om du har forstået Idéen. Du skriver desuden at du mærker en masse artikler med slet. dette er lidt svært at forstå når du kun har 32 Deleted edits Altså rettelser i slettede artikler hvilket ikke tyder på et særligt voldsomt aktivitets neveu på det område--Jan Friberg 13. nov 2006 kl. 23:12 (CET)