Wikipedia:Ansøgning om administratorstatus/MortenHede

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Jeg ansøger hermed om administratorrettigheder, idet jeg gerne vil være med til at rydde op i artiklerne. Jeg arbejder til dagligt på en arbejdsplads med en intern wikipedia, og kender derfor en del til måden at opsætte artiklerne på. Jeg skriver en hel del i det private, og jeg synes selv, jeg har et pænt skriftsprog og et ordentligt ordforråd. Jeg vil, som administrator - ud over stadig at bidrage til siden - lægge stor vægt på at gennemgå nye artikler mht. layout og endvidere læse korrektur. Jeg vil samtidig også søge at dobbelttjekke nye informationer for rigtighed, samt søge kilder til yderligere information. Jeg håber på Jeres accept, og lover stor forsigtighed og ydmyghed overfor både artikler og skribenter. Morten Hede 1. okt 2008, 01:48 (CEST)

  • Støtter ikke Du har alt for lidt erfaring (30 edits) Desuden er der ikke nogen af de punkter du beskriver du arbejde med der kræver administratorrettigheder.--Jan Friberg 1. okt 2008, 07:24 (CEST)
  • Støtter ikke Det er nødvendigt med langt flere redigeringer. --Brandsen 1. okt 2008, 07:31 (CEST)
  • Støtter ikke Enig med de to herrer ovenfor. Men jeg er meget begejstret for din entusiasme, så bare klø på som almindelig bruger. Det kan være du en gang får brug for nogle administratorfunktioner, men indtil videre kan du mere end sagtens nøjes med alle de almindelige muligheder. --CarinaT 1. okt 2008, 07:43 (CEST)
  • Støtter ikke Hvad forhindrer dig i at udføre de nævnte opgaver med dine nuværende brugerrettigheder? --Froztbyte 1. okt 2008, 07:55 (CEST)
  • Støtter ikke Behøver mere tid på wikipedia først. - Mark Jensen 1. okt 2008, 15:42 (CEST)

Jeg fangede den - behøver ikke mere afstemning. Jeg støtter heller ikke mig selv. Ha' det godt. --Morten Hede 6. okt 2008, 00:47 (CEST)