Wikipedia:Asiatisk måned 2017/Invitation

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Invitation til tidligere deltagere[redigér wikikode]

Tak for din deltagelse i Wikipedia Asiatisk måned sidste år, jeg håber, at du var glad for det. I de seneste to år har vi sammen engageret over 2000 wikipedianere, der har bidraget med over 15.000 artikler af høj kvalitet til Wikipedia Asiatisk måned på 50 forskellige sprog, både til Wikipedia og til Wikisource. Undoubtedly, Wikipedia Asiatisk måned er utvivlsomt det største årlige Wikipedia online redigeringsevent, og du har gjort det. Igen i år har vi værter for dette event denne november, og vi vil meget gerne invitere dig med igen.

I år er kriterierne de samme. Hvis du opretter 4 artikler, vil du modtage et postkort. Og artiklerne skal være over 3000 bytes og 300 ord. Vi forbedrer også vores postkort udsendelses process, vi laver postkortene lige nu, og så indsamler vi adresser, efter at projektet er overstået, uden at vente på andre sprog.

Wikipedianere, der opretter flest artikler på hver Wikipedia, vil blive hædret som "Wikipedia Asiatisk Ambassadører". Vi vil sende dig både digitalt og en papirudgave af ambassadørbeviset.

Tak fordi du overvejer at være med! EileenSanda (diskussion) 5. nov 2017, 14:33 (CET)