Wikipedia:Dårlige vittigheder og/eller andet slettet nonsens/Arkiv

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
Joke Alert!Wikihumor
Denne side indeholder materiale som kun findes fordi det betragtes som god Wikihumor. Det er ikke beregnet, og skal ikke bruges til noget seriøst formål.
Laff Alert!

I dette arkiv finder du jokes fra 2005, 2006, og 2007

2005[redigér wikikode]

Brownsville Historie - 10. juni[redigér wikikode]

 • Brownsville blev grundlagt i Januar 13, 1849 af Charles Stillman.
 • Under den Amerikaner Høflig Krig Brownsville var anvendte nemlig en smugleri pege nemlig Confederate hus i Mexico.
 • Oven på Må 15, 1865 pr måned efter den overgive sig fik blevet underskrevet henne ved Appomattox Gårdsplads Hus den Kampen i Palmito Ranch ske.
 • Oven på Februar 14, 1895, 2 tommer i sne falde til jorden i Brownsville. Indeværende var den først registreret eksempel i sne i den historie i den område.
 • Oven på August 13 og August 14, 1906 den Brownsville Indfald ske. Den Brownsville Indfald var en infamous gevær kæmpe imellem Neger soldat og Brownsville beboere. Indeværende resulterede i den endeligt i sig Brownsville beboer og den sår i en anden.
 • Oven på December 8, 1911 den først international bro i Brownsville var anlagde.
 • Oven på September 8, 1926 Den Junior Kollegium i den ringere Rio Grande Dal nu kendt som Texas Southmost Kollegium " nemlig i den " universitet i Texas henne ved Brownsville Texas Southmost Kollegium " tilstået dens første sortering.
 • I 1945 Frem Brun , hvilke fik blevet i drift nemlig 100 år , ophørte og i 1948 den By i Brownsville og den lokal Kollegium opnået den lande i Frem.
 • I Brownsville byder velkommen en Universitet igennem den samarbejde imellem den Universitet i Texas henne ved Brownsville og Texas Southmost Kollegium.
 • Brownsville var erklæret en "All-America City" anno 2001.
 • Oven på December Brownsville og den Rio Grande Dal fik deres først eksempel i målelig sne i 109 år , hos 1 1/2 tommer.


2006[redigér wikikode]

Roderi - 4. nov.[redigér wikikode]

"Rod er det modsatte af orden. Orden hersker altid i et tomt lokale. Rod forårsages af mennesker, og opstår i det øjeblik et menneske kommer ind i et rum, og konstaterer "det roder". Mængden af rod det enkelte menneske forårsager kan ses på det pågældende menneskes adfærd, symptomer på rod er forhøjet puls, vokaliseringer, og i ekstreme tilfælde hændervriden og spontan udriven af hår. Mennesker i vesteuropæiske storbyer forårsager mere rod end andre, og kvinder er årsag til større rod end mænd. Rod fjernes mest effektivt ved at fjerne mennesket fra lokalet, hvorpå orden genindtræder. I visse tilfælde kan rod nedbringes til et acceptabelt niveau, ved blot at fjerne kvinden fra lokalet, dette kan undertiden være en permanent løsning, der i såfald kaldes skilsmisse, skilsmisse kan også løse andre former for rod, såsom rod i parforholdet, der i reglen forårsages af en anden kvinde. Hvis denne løsning ikke er mulig, kan rod reduceres ved at omorganisere objekter i lokalet, indtil det rod-plagede menneskes symptomer nedbringes, dette kaldes "at rydde op". Denne løsning kan eventuel kombineres med, eller helt erstattes af, såkaldte afledningsmanøvrer, bestående af blomster, hypnose (såsom den såkaldte "hygge-teknik", der består i at æstetisere objekternes givne placering, som værende særligt "rustik") og stimulanser (f.eks. vin og ost)."


Hextulapur næbelius - 7. september[redigér wikikode]

Hextulapur næbelius menes at være en afart af den nu uddøde raphidae-familie. Så vidt vides oprinder Hextulapur næbelius-arten fra Bali hvor den har levet i symbiose med kokospalmer og mangrover. Dens foretrukne føde er udtræk fra carobtræet (cacao). Fysisk er den kendetegnet ved et let opadbøjet næb der har en blidere runding end drontens nedadgående spidse næb. Hextulapur næbelius hører i dag til de truede arter og er som handels- eller samlerobjekt blevet udbredt til hele jorden, men er et stadigt sjældnere syn både i det fri og som husdyr.


Homo Alandiatus Ottarium - 13. juni[redigér wikikode]

Alandiatus'en levede 28.000 år før Homo Erectus, og 80.000 år efter aberne. Man troede jo selvfølgelig arten var uddød, men i 1997 fandt man en Ottarium på et laboratorium, vest for Sidney, Australien. Her havde de desperat forsøgt at holde liv i arten, men uden held... Der er nu kun én Homo Alandiatus tilbage, som blev sluppet ud i Danmarks natur i 2002. Med mén efter laboratorieforsøg, har Ottarium den svaghed at den ikke kan leve uden Korthusbygning. En yderst specifik hobby, som kun denne Homo Alandiatus Ottarium dyrker.

Homo Alandiatus er fjernt beslægtet med den noget kejtede Homo Mathis Holomus. Holomus-slægten havde kun en samlet levetid på 49 år. Men ét eksemplar overlevede, på trods af nogle markante ændringer.

Billedet er taget i 1973, 9 dage før det slog klik for den. Man kan også se galskaben i øjnene, den hungrer efter Hjorte, dens eftetragtede føde.

DNA-strenge, levevilkår mm. er under opbygning...

> Jok3R <


Brydningsforhold - 30. maj[redigér wikikode]

Brydningsforhold er forholdet mellem 2 dedikerede brydere. Det siger sig selv! Hvis man skal udregne brydningsforholdet mellem 2 dedikerede brydere, skal man bare bruge følgende formel(gælder kun for sumo brydere):

D = U*g/2kg + r^2

Hvor D er forholdet mellem bryderne(angives i styrke, altså hvor meget de holder af hinanden). U er selvsagt resistansen, og g tyngdeaccelerationen på dit tag. 2kg er 2kg - dummie! og r^2 er selvfølgelig omkredsen af brydernes brydeunderbukser.
eks.

D = 12ohm*8,25m/s^2/2kg + 202cm^2
D = et mellem stærkt forhold.. Det kan gå begge veje!

kig selv på foreningen for forhold mellem bryderes hjemmeside: www.F-FF-MB.com for nærmere info.


Polyarki - 29. maj[redigér wikikode]

Flere arker der styrer samfundet. Modsat monoarki monoarki, hvor en enkelt konge eller dronning eller fascist der styrer landet.
Polyarki kan også være flere ark papir i f.eks. en printer. Diarki er hvor to styrer.


Æslet Mammo - 12. maj[redigér wikikode]

Mammo mammo Æsel
æsel æsel mammo.
Mammo mammo Æsel
æsel æsel mammo.

Mammo går i tøj og er meget glad
han kommer galt afsted og får ingen mad.
Og når strenge Madsen kommer og smider ham ud
så bliver hun for lille til at hedde Knud:

Mammo er ikke fræk,
han er dygtig til at blive helt væk.
og når strenge madsen kommer og gir ham lak,
beder han: "Undskyld, det var mig der røg tobak."

Mammo mammo Æsel
æsel æsel mammo.
Mammo mammo Æsel
æsel æsel mammo.

Mammo slog en prut, og kan gå sin vej.
Og skolehunden lod som om, den var fej.
Og Strenge Madsen sagde at den skulle gå hjem
Og så gik de allesammen, både fire og fem.

Mammp er ikke fræk,
han er dygtig til at blive helt væk.
Han bliver altid mester for en dag:
"Hvor ville jeg ønske jeg gik i ro og mag."


Practical joke - 6. april[redigér wikikode]

En practical joke er en spøg, som er lavet ud fra handlinger i stedet for ord. Ovenstående falske brugerbesked er et eksempel på en practical joke.


Stenalderwiki - Glenns sandkasseflip - 25. feb.[redigér wikikode]

Wikipedia i stenalderen. De oprindelige wikipedianere ristede deres artikler i klippe. Oversættelse: Velkommen til Wikipedia-klippen! Vi er ved at bygge et encyclopedia med åbent indhold på mange sprog. I den ægyptiske version, startet januar 2001 f.Kr., arbejder vi nu på 21 artikler. Lær hvordan man rister og redigerer klipper, leger i sandkassen, besøger skribentportalen og find ud af hvordan du kan deltage i udviklingen Wikipedia.
Wikipedianernes forfædres forsøg på at lave noget sammen.
Det vides ikke med sikkerhed, hvad denne Wikipedianers forfader prøvede at formidle.
Det vides heller ikke med sikkerhed, hvad denne Wikipedianers forfader prøvede at formidle.
En af stenalder Wikipedias mindre affaldsdynger.
Man har testet Wikipedianernes forfædres mødres mitokondrie-DNA og fundet følgende udbredelsesforløb på jorden. Tallene forneden til højre er tusinde år.
Her er et tidligt wiki-forsøg, med at formidle alt via vaser. Men det slog ikke an, da vaserne havde det med at gå i stykker.
I Wikipedias start belønnede man skribenter med guldmåger, men det holdt man hurtigt op med på grund af resursemangel. Men til stor overraskelse fortsatte Wikipedianere med at bidrage uden belønning.


2007[redigér wikikode]

Cowboyflad - 23. feb.[redigér wikikode]

En cowboyflad er et urgammelt våben der er blevet brugt af Aalykke familien siden tidernes morgen. Den dominerende hånds håndryg bruges i en bevægelse mod offerets kind i en retning af 180* og det siges, selvom det er højst hypotetisk, at en cowboyflad kan medføre eskatologiske konsekvenser hvis nogen forsøger at blokere det, dvs. at alt ødelægges i en radius af fire meter fra udøverens tyngdepunkt. De dygtigste kampsportsudøvere kan træne i 1000 år og stadig ikke blokere slaget da det ikke blot er en fysisk udøvelse men en psykisk underkuelse. Slaget kan påbegyndes, som sidste instans, hvis udøveren insisterer på et emne men får afslag på forespørgslen.


LillaBidisme - 11. december[redigér wikikode]

Lillabidisme er en menneskeskabt religion som er hørt for første gang i slutningen af 2006, der er 8 lillabisdister i verden (7 i Danmark). Den viser at dyr også kan tænke og har en sjæl, samtidig for tæller "Bikuben" (Lillabidismens skrift) at et menneske ikke kan huske deres tidligere liv, kun de liv hvor man har været det dyr som man er nu. Lillabismen har 3 Guder.

Lilla Bi: En Lilla bi som er guden for: Fred, håb og kærlighed Raxi: En ond djævel som står for: Krig, had, magt Hubs: En klodset abe der ikke står for noget, men er venlig