Wikipedia:Evaluering/Children of Bodoms diskografi

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Children of Bodoms diskografi[redigér wikikode]

Denne liste ønskes evalueret med henblik på FL. Hvad skal der til? --CarinaT 18. jun 2008, 15:53 (CEST)

Jeg vil gerne starte med input:
  • En indledning der opridser antallet af album, generelle træk o.l.
  • Bedre layout generelt i tabeller, således at tekst, der kan stå på én linje, ikke fylder tre.
  • Indledende tekst til hvert afsnit – behøver for mig at se ikke være mere end en linje eller to, men bør være der så det ikke bare er rå skematisk information hele tiden (variation)
  • Et kommentarfelt til hvert punkt i skemaerne: Ved albumene kan fx fremhæves særlige træk.
Generelt synes jeg listen lægger op til at de forskellige album osv. sammenlignes noget mere, hvilket vil give den en funktion, der er mere inspirerende end nu. --CarinaT 18. jun 2008, 15:53 (CEST)
Nu har jeg skrevet lidt intro til bootleg-sektionen, jeg har også udvidet og skrevet i musikvideo-sektionen og så har jeg ændret lidt i cover-sektionen. Jeg har tænkt mig at bruge farvekoder i albumfelterne - det bringer dog det problem at den mest nærliggende farve jeg kunne finde for at repræsentere Blooddrunk er sort, hvilket gør wikilinket svært at se. Jeg ville kompensere ved at gøre wikilinket hvidt, men jeg har ingen anelse om hvordan pokker man gør det! --Lhademmor 20. jun 2008, 13:52 (CEST)
Okay, nu har jeg rodet med størstedelen af diskografien. Jeg mangler stadig to ting: Livealbum og Singler/demoer – hvis vi ser bort fra dem, hvordan er resultatet så? --Lhademmor 21. jun 2008, 15:07 (CEST)
Meget bedre - og nu har jeg så også været væk så længe, at den er blevet KFL - med rette. I andet afsnit i afsnit 1.2 er sætningen og det blev sikret en langt klarere produktion mig meget uforståelig (ikke sådan reelt, men pga. hvad - sætningen er mærkelig). Hvorfor er der i øvrigt et kommentarfelt ved demoerne, når der ikke er tilknyttet nogen? Jeg synes også singlerne burde have den farvekode som det album de kommer fra. Kunne også godt tænke mig en kilde til afsnit 5: hvordan ved man at de har været fans af de bands. --CarinaT 23. jun 2008, 18:04 (CEST)
Burde være ordnet nu. --Lhademmor 23. jun 2008, 22:24 (CEST)
Hej. Jeg har ikke lige læst det igennem, men synes det ser lidt sjovt ud med den megen blanding af dansk og engelsk i citaterne. Jeg kan godt se, at mange af vendingerne er ret svære at oversætte uden at det ser bare lidt dumt ud. Men det virker lidt som om det er en dansker der har levet i USA i lang tid. De snakker også tit som fx "Dude... what the fuck?!?! Come on, det her er ikke heavy metal!". Derudover synes jeg også det virker som om der mangler noget i første tabel - eller forklaring på mangel på samme. Og i sidste tabel synes jeg det er meget "dawiki-agtigt" at skrive "aldrig udgivet" med fed (står det ikke i stilmanualen?).
Jeg har nu gjort Blooddrunk-linksene hvide (faktisk med en idé fra Spademanns leksikon). Det eneste problem er dog, at når man holder musen over linket, bliver understregen den normale link-farve - men er det noget man kan overleve ift. som det var før? --Anigif 20. jun 2008, 17:30 (CEST)
Indrømmet, nævnte citat kan måske se en smule spøjst ud... Hvis nogen her har et forslag til en bedre oversættelse så skriv endelig. Tak for den hvide farve - jeg synes den passer bedre. --Lhademmor 20. jun 2008, 19:03 (CEST)