Wikipedia:Evaluering/Frédéric Chopin/Arkiv1

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Frédéric Chopin[rediger kildetekst]

Hej, jeg savner nogle konkrete forslag/råd til, hvordan artiklen om Frédéric Chopin kan forbedres, så den bliver klar til at kunne opgraderes til god status. Det er allerede blevet foreslået, at dele af artiklen fordeles på underartikler, men jeg er ikke så sikker på, hvordan dette kan realiseres. Her tænker jeg på, hvor meget der kan skæres ud, uden at artiklen mister sin sammenhængskraft. -- Bob Collowân (diskussion) 22. sep 2012, 12:07 (CEST)

Jeg ser du inden for de sidste par dage har forkortet en del af afsnittene og fordelt på underartikler, som var blevet foreslået. Det virker fornuftigt. Hvis jeg skal komme med et enkelt kritikpunkt af artiklens nuværende tilstand vil det være afsnittet om "Værker", som virker lidt fragmenteret, og mere specifikt en del af underafsnittene der er noget "opremsnings-agtige" og meget korte (f.eks. afsnittene om "Nocturner", "Ballader og scherzoer", "Impromptuer" og "Fantaisie, Berceuse og Barcarolle"). Her savner man enten at afsnittene udvides, eller henvisninger til mere dybdegående underartikler. I første omgang kunne det være nok med lidt mere fyld på de afsnit vil jeg tro. Mvh, --Danmuz (diskussion) 28. sep 2012, 15:57 (CEST)
Tak for det. Det vil jeg prøve at gøre. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 29. sep 2012, 12:41 (CEST)
Gjort Jeg har nu tildelt afsnittet 'Nocturner' en underartikel samt adskilt 'Ballader og scherzoer' og givet hvert afsnit en underartikel. 'Impromptuer' er blevet udvidet en lille smule. Derimod har jeg ladet afsnittet 'Fantaisie, Berceuse og Barcarolle' være – det, som der samlet kan siges om disse tre store, men mindre berømte værker af Chopin, står allerede i det lille afsnit. Alt i alt mener jeg nu at have fulgt dine og CarinaT's råd efter bedste evne, og jeg har derfor tænkt mig at udnævne nominere artiklen til god status i morgen. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 1. okt 2012, 18:18 (CEST)
Jeg går ud fra at du mente nominere, eller indstille, artiklen til god status, da det så vidt jeg ved ikke kan tildeles uden afstemning, men den vil under alle omstændigheder få min stemme. Jeg synes du har gjort et rigtig godt stykke arbejde. Mvh, --Danmuz (diskussion) 1. okt 2012, 19:25 (CEST)
Ja, det var selvfølgelig nominere, jeg mente. Jeg takker pænt for opbakningen og håber på en frugtbar afstemning. Mvh. Bob Collowân (diskussion) 1. okt 2012, 21:12 (CEST)