Wikipedia:Evaluering/december 2008

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Denne side indeholder de ønskede evalueringer, der er ældre end 1 måned, ikke har modtaget feedback i de sidste 2 uger, ikke er signeret, er blevet nomineret til god artikel, fremragende artikel eller på en anden måde ikke opfyldte de foreskrevne regler for en evaluering. Hvis en af dine ønskede evalueringer fejlagtigt er blevet flyttet herind undskylder vi meget og du kan bare kopiere den ind på hovedsiden igen med din signatur (~~~~)


Mænd der hader kvinder[rediger kildetekst]

Hej med jer. Jeg ønsker hjælp til, hvordan man bedst muligt skriver en romanartikel. Det vil altså sige, at jeg behøver hjælp til, hvilke afsnit en sådan artikel skal indeholde. I starten vil målet bare være at få den til en LA, så råd dertil vil også være dejligt. --Chrallle 20. dec 2008, 11:19 (CET)

Der må findes noget kritik af bogen også? Vil være oplagt at tage med i artiklen. --Lindberg 26. dec 2008, 02:09 (CET)
Artiklen er nu blevet LA, og skrider langsomt videre imod en GA. Noget af det næste vil være at få skrevet et afsnit med kritik, samt opfylde huskelisten, der omfatter overdrevet brug af wikilinks, samt lidt sprogligt rundt omkring. Artiklen vil derefter blive nomineret til GA, så hvis i synes den mangler noget inden, må i meget gerne komme med det her.--Chrallle 26. dec 2008, 21:00 (CET)
Artiklen har nu fået tilføjet afsnittet om kritik - jeg synes det ser meget godt ud, men mangler måske at blive sprolig gennemlæst. Mangler der mere før jeg nominerer den til GA?--Chrallle 27. dec 2008, 12:53 (CET)