Wikipedia:Kandidater til gode artikler/USA

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

USA[rediger kildetekst]

Nomineringen afgøres 20. januar 2007.

Stemmer[rediger kildetekst]

Kommentarer[rediger kildetekst]

  • Jeg synes det er en super, flot og fyldig side, og et godt eksempel til efterfølgelse mht. wikificering, størrelse og kildehenvisninger. MortenKristensen--MortenKristensen 6. jan 2007 kl. 16:14 (CET)
  • Ikke overraskende støtter jeg "min" egen artikel. Den er måske lidt rigeligt ny, men jeg synes jo indholdet er flot nok - og artiklen er interessant. --Lhademmor 6. jan 2007 kl. 17:41 (CET)
  • Lhademmor har her gjort et stort og godt stykke arbejde med artiklen. --Broadbeer 6. jan 2007 kl. 18:15 (CET)
  • En række formuleringer bør finpudses, og der er en del spor fra oversættelsen. Bør generelt korrekturlæses. --Pred (diskussion) 6. jan 2007 kl. 19:34 (CET)
  • Flot arbejde indtil nu, men - uden at jeg indholdsmæssigt har været artiklen grundigt igennem endnu - støtter jeg ikke, fordi:
    • jeg synes helt generelt, at det er utidigt at nominere/vælge AA-artikler, mens selve konceptet og proceduren er til diskussion.
    • denne artikel bør gennem en peer review eller tilsvarende gennemgang. Der er for mange uklarheder og sproglige ting, som bør rettes.
    • artiklen overskrider de sædvanlige grænser for artikelstørrelse, hvilket til dels kan forsvares, men der bør ses på, om der ikke kan skabes flere subartikler, som kan formindske denne hovedartikel. --Sir48 (Thyge) 7. jan 2007 kl. 03:18 (CET)
  • Jeg køber godt nok ikke argumentet om at artiklen er for lang. Det er altså en side, der beskriver et helt land! Det kan da ikke gøres på en halv A4-side, hvis det skal være nogenlunde fyldestgørende. Artiklen er en vi kan være stolte af, og når jeg får tid tager jeg mig gerne lige af en omgang korrekturlæsning, så den er helt finpudset når den bliver ugens artikel.--Brandsen 7. jan 2007 kl. 04:48 (CET)
Jeg kan henvise dig til at gennemse kommentarerne til artiklen på en:wiki, primært i forbindelse med forsøgene på at gøre den til FA-artikel: en:Wikipedia:Featured article candidates/United States med tilhørende arkivsider og peer-review (en:Wikipedia:Peer review/United States/Archive 1). --Sir48 (Thyge) 8. jan 2007 kl. 08:08 (CET)
  • Nogle artikler er så centrale, at man må kunne overskride almindelige regler. Jeg støtter meget gerne resultatet af Lhademmors store arbejde, - netop fordi emnet er så centralt- men det er lidt ujævnt dækket (hvilket skyldes moderartiklen).--Sten Porse 7. jan 2007 kl. 17:07 (CET)
  • Jeg så meget gerne, at artiklen havde været igennem en evaluering først, for den har visse svagheder, særligt med fokus. Der er rigtig mange røde links, bl.a. til centrale "hovedartikler", og man kan derfor diskutere, om emnet er dækket fuldt ud. Alt i alt er den dog tilstrækkelig informativ som indgangsartikel og i øvrigt smukt illustreret. --PhoenixV 9. jan 2007 kl. 14:20 (CET)