Wikipedia:Kandidater til gode artikler/Volkswagen Polo IV (anden nominering)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Volkswagen Polo IV[rediger kildetekst]

Afgøres 21 august 28. august 2013
Tjek evt. foregående nominering.

Stemmer[rediger kildetekst]

Kommentarer[rediger kildetekst]

En flot og ret omfattende artikel. Når jeg kaster et blik på huskelisten, bliver jeg dog i tvivl om, hvor mange af de gode råd, der er indarbejdede, og hvor mange, der udestår. Fx virker det som om, at indledningen endnu ikke helt sammenfatter hele artiklen. Der mangler bl.a. noget om sikkerhed, modelvarianter og motorer. Ikke i detaljer men blot helt overordnet.

Endvidere mangler der fortsat at afsnit om, hvor godt bilen solgte - på europæisk plan og i Danmark. Fik den nogle udmærkelser? Hvordan blev den placeret ifm. Årets bil i Danmark og i Europa?

Helt overordnet er der fortsat steder i teksten, hvor der veksles mellem nutid og datid - selvom artiklen generelt hælder til datid. I det indledende afsnit er desuden en enkelt kommafejl.

Herudover bør det overvejes, om afsnittet 'Kilder' bør omdøbes til 'Litteratur' og afsnittet 'Henvisninger' til 'Referencer'. De bedste hilsner --Morten Haagensen (diskussion) 11. aug 2013, 08:12 (CEST)

Har blot skimmet indholdet: Foruden salgstal, er det ganske relevant med Euro NCAP. --|EPO| COM: 11. aug 2013, 22:24 (CEST)
Konklusion:
2 for (33,3 %). Artiklen afslås. --Morten Haagensen (diskussion) 3. sep 2013, 07:32 (CEST)