Wikipedia:Landsbybrønden/Årstalskategorisering

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Årstalskategorisering[redigér wikikode]

Police man Twinkle Head.svg Ansvarlig for denne diskussion er Morten Barklund. Der konkluderes på diskussionen senest
6. november 2006. Konklusionstidspunktet kan løbende justeres af den ansvarlige, hvis diskussionen stadig er i gang.

Jeg har påbegyndt et projekt om årstalskategorisering, hvilket inkluderer kategorier for årstallet (fx Kategori:2005) samt kategorier opbygget som:

Kategorierne kan laves ved at substituere de relevante undersider under Bruger:Barklund/Årstalskategorier ind på den tomme kategoriside. Eller man kan prikke til mig, og så kan jeg hurtigt skyde min bot efter oprettelsen af én eller flere af disse.

Hvis nogen har kommentarer til dette, advarsler imod dette, forslag til udvidelser eller andet, så er I mere end velkomne til at skyde løs. Det eneste, jeg har lavet automatisk ind til videre er alle kategorierne under Kategori:2005 (for eksemplets skyld), nogle tests under Kategori:2001 samt lavet alle årstals- og kultur-kategorier, der hørte over de eksisterende Kategori:Film efter årstal (som også alle er blevet opdaterede til nyt layout). Hvis ovenstående synes i orden, regner jeg med automatisk at oprette alle kategorierne fra 1931 og frem til 2010. Og så laves kategorier ellers efter behov. Især fødsel og død vil være efterspurgt uden for dette nylige interval.

Skyd løs :)

--Morten Barklund [ disk / bidrag ] 11. sep 2006 kl. 22:54 (CEST)

Jeg synes det ser rigtig fint ud. Men "subst-erne" og forklaringen bør nok flyttes til Wikipedia-navnerummet (efter diskussionen her) - og kategorierne skal nok ikke inkludere en henvisning til din brugerside. --Sir48 (Thyge) 12. sep 2006 kl. 10:31 (CEST)
Henviser de til mig? Det skal rettes ja, og forklaring med videre skal flyttes til wikipedia, ja :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 12. sep 2006 kl. 10:35 (CEST)
Så er jeg i gang med botoprettelser af en masse kategorier. Mange brugere har nemlig taget især fødselsårs- og dødsårs-kategorierne i brug uden de er tilstede. Efterfølgende bliver hele projektet inklusive botscripts flyttet til Wikipedia-navnerummet, så andre kan overtage eller arbejde videre på det. Hvis nogen føler sig generede af botten, så stopper jeg selvfølgelig med det samme :) --Morten Barklund [ disk / bidrag ] 4. okt 2006 kl. 11:59 (CEST)