Wikipedia:Landsbybrønden/Ændret side ved søgning uden resultat

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Ændret side ved søgning uden resultat[rediger kildetekst]

Jeg har ændret de beskeder som fremkommer, når søgningen efter en specifik artikels titel intet resultat giver. Dette var for at tilføje Yahoo!-søgningen, samt ikke mindst for at flytte nyoprettelseslinket ned under søgefelterne, da jeg tror at en del vandalisme skyldes, at det er alt for fristende for nybegyndere og vandaler, at oprette nye artikler, når linket er så fremtrædende. Siden ligner nu den tilsvarende side på en:.

- Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. apr 2004 kl. 17:57 (CEST)

Det var da en god ide. Det ser fint ud. --Christian List 20. apr 2004 kl. 18:45 (CEST)
Men linket lokker stadig, kan jeg konstatere. Nogle personer føler sig åbenbart provokerede af, at Wikipedia ikke indeholder præcis det de søger og vi oven i købet er så frække at foreslå, at de selv kan skrive om det manglende - det er tilsyneladende fornærmede at stille noget frit til rådighed, uden samtidig at dække al menneskelig viden...
Er det i øvrigt muligt at slå værktøjslinien over redigeringsvinduet fra, for brugere som ikke er logget på? Jeg tror at denne er medvirkende til, at nogle besøgende ikke kan modstå fristelsen til at gemme en artikel indeholdende et "nybegynderforsøg", eller også tror de bare at gem-knappen er den eneste måde at forlade redigeringsvinduet på.
- Kåre Thor Olsen (Kaare) 20. apr 2004 kl. 19:31 (CEST)