Wikipedia:Landsbybrønden/Brede Værk er i gang

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Brede Værk er i gang[rediger kildetekst]

WikiProjekt Brede Værk er i gang. Eleverne fra Ørestad Gymnasium og Det fri Gymnasium var i sidste uge på Brede Værk for at få noget grundviden om værket, om industrialiseringen og om Wikipedia, og i dag er de første bidrag så begyndt at komme ind på projektets sandkassesider (listen af sider med skråstreg på projektsiden). Tag godt imod dem, og giv endelig eleverne gode råd på sandkassediskussionssiderne og/eller på deres egne brugerdiskussionssider. --Palnatoke (diskussion) 29. apr 2013, 13:47 (CEST)

Godt projekt! Jeg har tilmeldt mig som deltager. Er det initieret af Wikimedia Danmark? Jeg er spændt på at se resultatet, når projektet udløber næste uge. Jeg håber, at eleverne er blevet undervist i brug af kildehenvisninger (-; Nillerdk (diskussion) 29. apr 2013, 15:12 (CEST)
Projektet har været undervejs længe. Jeg blev præsenteret for ideen i efteråret 2010, og havde så småt glemt det, da det kom op igen i drøftelserne mellem Wikimedia Danmark og Nationalmuseet i begyndelsen af året. --Palnatoke (diskussion) 29. apr 2013, 15:19 (CEST)