Wikipedia:Landsbybrønden/Datomærke flere kategorier?

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Datomærke flere kategorier?[rediger kildetekst]

P.t. datomærker vi Kategori:Kilder mangler, så artiklerne kommer i kategorier uge for uge.

Hvad med andre fx Kategori:POV og lignende - vil det være en fordel også at datomærke disse?

Når først skabelonen er fixet så kan min bot let datomærke - det eneste man skal gøre er at oprette nye kategorier hver uge. Eller dvs. det kunne botten måske også lære at gøre.

Datomærkningen kunne måske friste nogen til at forsøge at tømme nogle af kategorierne. Det er jo "sjovere" når antallet falder end når det er uændret eller måske endda stigende. --MGA73 9. sep 2011, 19:21 (CEST)

Som udgangspunkt er det vel alle kategorierne under Kvalitetsoffensiven, der kan bruge datostempel. --Palnatoke 10. sep 2011, 09:12 (CEST)
Tak for svaret. Jo, det var også det, jeg tænkte. Altså i teorien. Men i praksis giver det nok næppe mening af datomærke alt - i alt fald ikke med den konsekvens, at artiklerne kommer i selvstændige kategorier. Det vil nemlig give lidt ekstra arbejde med at oprette og slette kategorier, og hvis der fx kun er 2 artikler i en kategori, eller hvis artiklerne normalt rettes efter få timer eller dage, så er behovet mindre.
Jeg har ligge kigget på kategorierne i kvalitetsoffensiven og nogle af kategorierne er måske overflødige og andre kunne måske slås sammen. Men fx POV og andre alvorlige mangler (evt. med mange artikler) kunne være oplagte at starte med. Derimod kan "Tomt afsnit" vel sagtens vente.
Hvis nogen har forslag, kommentarer eller protester, så sig endelig til. --MGA73 14. sep 2011, 12:32 (CEST)
Man kan måske datomærke i Kategori:Flytningsforslag? Det behøver jo ikke at være i uger, det kan jo f. eks. være i kvartaler, hvis det kan lade sig gøre.
- Sarrus (db) d. 14. sep 2011, 12:40 (CEST)
OK for mig med datomærkning af POV ol. - En sidebemærkning: "Tomt afsnit" bør helt udgå - og hvis man mener noget nødvendigt mangler kan man bruge diskussionssiden. - Nico 14. sep 2011, 12:44 (CEST)

Opfølgning:

Mht. {{POV}}, så synes der at være tilslutning til at der skal gøres noget ved dem. Om det så skal være pr. uge eller pr. måned kan vi jo se på. --MGA73 17. sep 2011, 12:54 (CEST)

Lige en opdatering mere. Jeg er startet på endnu en diskussion: Wikipedia:Landsbybrønden/Eftersyn af Kvalitetsoffensiven. Tanken er at når vi er enige om prioriteringen af problemerne, så kan vi også lettere beslutte hvilke kategorier vi skal starte med. --MGA73 17. sep 2011, 19:27 (CEST)
  •  Kommentar Bruger:Sarrus og jeg har lige datomærket Kategori:POV og jeg sætter botten til at gøre det fremover. Og Bruger:Trade benyttede lejligheden til at fjerne en masse POV :-) Der var mange gamle artikler imellem og enkelte har været POV siden 2005!!! --MGA73 17. sep 2011, 23:17 (CEST)

Godt arbejde :) --Thomas 18. sep 2011, 23:36 (CEST)