Wikipedia:Landsbybrønden/Det Fremragende Projekt

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Det Fremragende Projekt[rediger kildetekst]

Jeg har påbegyndt Det Fremragende Projekt, der har til formål at oversætte fremragende artikler fra andre sprog og få disse artikler gennem kvalitetsvurderingsprocessen her, så de kan komme med i vores fremragende artikler, hvis de er gode nok. Foreløbig har jeg sat de nynorske "gode artiklar" på skema, og tilsvarende skal vel også gøres for de andre sprog, så vi kan danne os et overblik. --Palnatoke 29. dec 2011, 11:33 (CET)

Det ser godt ud, Palnatoke. Jeg ser, om jeg ikke lige kan støtte det lidt. --Inc 29. dec 2011, 11:46 (CET)
Jeg melder mig også gerne - det er mere tilfredsstillende at skrive artikler, der fra starten har en ret god chance for at blive vurderet som god/fremragende på dansk. Dog stiller jeg mig noget skeptisk over for at lave listerne og opgørelserne for især en- og de-artiklerne; de bliver gigantlange, som jeg lige kan vurdere det. Men man kunne i hvert fald lave listerne over de fremragende artikler, der har i det mindste én af de danske udmærkelser - så kan man jo se listen vokse (ideelt set!), uden at man bliver overvældet af alle de artikler, der ikke er sket noget med. Mvh. Arne (Amjaabc) 29. dec 2011, 13:46 (CET)
Det er et praktisk problem at der på en: og de: er så mange artikler, der har nået topniveauet. Det må vi finde ud af at håndtere. --Palnatoke 29. dec 2011, 13:56 (CET)
Jeg synes, det lyder som en god idé at lave begrænsede lister, hvor artikler kan udskiftes, når de er færdige. Men så synes jeg også, vi skal have en lister over opnåede fremragende artikler for at vise, at projektet rent faktisk har betydning. --Inc 29. dec 2011, 15:47 (CET)
Hvis man har bruttolister, som man kan lave statistik på, er det jo fint nok at der bare er begrænsede lister på de sider, vi bruger mest. --Palnatoke 29. dec 2011, 16:03 (CET)
Vil gerne bakke op om projektet, men grundetr nuværende helbredstilstand nok kun med korrektur.Ramloser 29. dec 2011, 19:01 (CET)
Jeg vil følge projektet nøje og bidrage med hvad jeg kan - men jeg er ikke nogen ørn i sprogelige formuleringer og derfor vil jeg ikke oversætte - men bidrager med det jeg magter (link, smårettelser, med mere). --Villy Fink Isaksen 3. jan 2012, 19:02 (CET)