Wikipedia:Landsbybrønden/Eftersøger en evt. eksisterende skabelon til at indsætte på artikler om aktive sportsudøvere (især fodboldspillere)

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

Eftersøger en evt. eksisterende skabelon til at indsætte på artikler om aktive sportsudøvere (især fodboldspillere)[rediger kildetekst]

Jeg husker på et tidspunkt at have set en bruger have lavet en skabelon, der kunne indsættes i toppen, for at informere om at indholdet i artiklen om fx sportsudøveren hurtigt ændrede sig. Så vidt jeg husker startede det med at jeg læste på denne side. Håber at nogen kan hjælpe mig, trods den måske noget vage efterspørgsel. Er bare næsten sikker på at en bruger netop lavede en god skabelon der var brugbar, og som findes et eller andet sted. Jeg prøver at søge videre indtil et evt. svar. :-) --Sine Cera, Infobesity (diskussion) 21. mar 2012, 15:54 (CET)

Håber den her kan bruges? mvh Tøndemageren 21. mar 2012, 16:01 (CET)
Det var en god gerning at du lavede en skabelon til formålet - tak Tøndemageren.
Jeg fandt dog den jeg tænkte på lidt ved et 'filfælde', her. Den er dog generelt til alle aktive personer. Så spørgsmålet er om jeg skal bruge den ene eller den anden.
Derudover kunne det være rart med en bot til at indsætte sådanne skabeloner på fodboldspilleres artikler, hvis nogen er frisk på at programmere? :-) Er ikke noget jeg har lært mig selv endnu nemlig..
--Sine Cera, Infobesity (diskussion) 21. mar 2012, 16:11 (CET)
I og med der er så mange artikler om fodboldspillere som der er, så vil jeg tro at den jeg fik lavet vil være bedre til at sætte på de artikler. Er lidt mere specifik en den anden. Teksten i den kan jo altid ændres hvis den ikke er præcis nok, tager ikke mange minutter. mvh Tøndemageren 21. mar 2012, 16:17 (CET)