Bruger:Tøndemageren

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning
da Denne bruger har dansk som modersmål.


en-4 This user speaks English at a near-native level.


sv-3 Denna användare behärskar svenska flytande.
no-3 Denne brukeren behersker norsk flytende.
nn-2 Denne brukaren har god kjennskap til norsk (nynorsk).
es-2 Este usuario puede contribuir con un nivel intermedio de español.


de-1 Dieser Benutzer hat grundlegende Deutschkenntnisse.Wikipedia-logo-v2-en.svg Denne bruger har en brugerside på den engelske Wikipedia.


100.14% Vi mangler -359 artikler til
artikel nummer 250.000.
50.07% Vi mangler 249641 artikler til
artikel nummer 500.000.

Jeg svarer som regel altid på spørgsmål. Vi skal alle (mig selv inkl) på da.wiki blive bedre til at lytte når andre kritisere vores ordvalg, og kunne undskylde hvis man skrevet noget andre misforstod. Vi skal også være bedre til at bruge konstruktiv kritik - og tænke os godt om i forhold til hvornår vi ytrer vores negative tanker. Tænker over hvordan du helst vil tales til. Hvis du kun har noget negativt at tilføje, er det måske bedre at holde din mund. Hvis du er uenig i noget, så uddyb hvad du er uenig i, og kom gerne med et forslag til hvordan noget kan forbedres, i stedet for blot at udtrykke at du er uenig. Husk at vi alle hjælper hinanden.

Og til alle der deltager i diskussioner her på den danske wikipedia; kom frisk med argumenter for hvorfor I synes som I gør. Der er vel en grund til jeres holdning? Sætninger som "slet", "hørt", "kan ikke se notabiliteten" og "enig med..." giver ikke meget til diskussionen.

Værktøjer[redigér | redigér wikikode]