Wikipedia:Landsbybrønden/Efterspurgte artikler

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Efterspurgte artikler[redigér wikikode]

Vores lister over efterspurgte artikler og andet efterspurgt materiale af forskellig art er efterhånden ved at blive alarmerende stor. Jeg har prøvet at holde antallet lidt nede, og bl.a. fået elimineret den haabløse bunke kønsord, men jeg kan ikke klare presset alene.

Jeg overvejer at oprette et Wikipedia:WikiProjekt Efterspurgte artikler, som kan koordinere en effektiv udtynding af listerne via bl.a. oversættelser fra engelsk Wikipedia eller hvad man nu vil. Jeg ville lige først høre hvordan opbakningen er til sådan en ide? --Lhademmor 28. apr 2007 kl. 19:17 (CEST)

Jeg vil gerne hjælpe med at sortere i listerne, men næppe med at producere artikler. Jeg har i øvrigt endnu nogler offline rapporter på bedding som er relevante her: Nemlig lister over artikler i enwiki, dewiki osv. som har et stort antal sproghenvisninger, men ikke en til dansk. Det vil enten være et udtryk for at der mangler interwiki hos de andre, eller at vi mangler en artikel om et populært emne. Begge dele noget som det er værd at gøre noget ved. Byrial 28. apr 2007 kl. 23:37 (CEST)
Byrial i hvert en af disse rapporter du nævner eksisterer allerede. Se her og her.--Peter Andersen 29. apr 2007 kl. 12:39 (CEST)
Jamen dog. Den side havde jeg ikke bemærket. Vi burde nok have en samlet oversigt over diverse vedligeholdelseslister. Byrial 29. apr 2007 kl. 13:05 (CEST)

Jeg støtter Lhademmors idé. Det ville være rart, hvis de efterspurgte artikler blev bedre emneopdelt, og et WikiProjekt ville formentlig kunne koordinere dette. --PhoenixV 29. apr 2007 kl. 13:49 (CEST)

Jeg kunne godt deltage i et sådant projekt, når Wikipedia:WikiProjekt S-tog er afsluttet. Det er der dog ingen udsigter til lige nu.. --Hockeyindustrien 29. apr 2007 kl. 13:51 (CEST)

Jeg er nu gået med ind i WikiProjekt S-tog, og vil prøve at se om jeg kan finde ud af at arbejde lidt med det først. --Lhademmor 29. apr 2007 kl. 14:32 (CEST)
Jeg vil opfordre til at der bliver oprettet artikler på de specialbogstaver og olympiske årstal som spammer toppen af den der liste der tæller alle henvisninger fra skabeloner m.v. (Nej, jeg kan ikke hitte u' a' hva' der hva' og gider ikke se efter). Så tager man ikke pusten fra dem der bladrer i listen for at finde inspiration... Jeg er dog lidt ophængt IRL for tiden, så jeg kommer tilbage senere. G®iffen 30. apr 2007 kl. 18:00 (CEST)
Wikipedia:Mest ønskede artikler kan du se en optælling over henvisninger til ikke-skrevne artikler som findes direkte i andre artikler uden brug af skabeloner. Byrial 30. apr 2007 kl. 18:07 (CEST)
Ja, jeg ved at der er andre lister - om ikke andet så kan man jo følge de blå links i indledningen - men i Ønskede artikler som jeg tænkte på er eksempelvis 29 af de første 31 henvisninger noget med VM i ishockey med 52-54 sidehenvisninger. Hvis man via skribentforsiden finder denne liste, mister man hurtigt lysten, medmindre man er skrap til ishockey-VM. G®iffen 1. maj 2007 kl. 13:33 (CEST)
Ja, det er præcis derfor at jeg har lavet Wikipedia:Mest ønskede artikler. Den kan man også finde fra skribentforsiden. Men henvisninger og beskrivelser kan da utvivlsomt laves bedre. Man kunne sikkert også henvise til den manuelle liste fra den automatiske. Byrial 1. maj 2007 kl. 13:43 (CEST)
Var det mon en ide at kreere en ny skabelon til at indsætte i toppen af alle disse røde linksamlinger? Noget med at
  • "/pagename/ sorterer manglende artikler efter /sorteringskriterie/. For andre sorteringer og underinddelinger kan du se på (1-2-3-4-5-6-osv.). Alle er velkomne til at tage fat hvor de har viden at dele ud af"
Så er der et klart og ensformigt system der inkluderer en opfordring til at tage fat. Jeg ved godt at de fleste af siderne har en lille boks i højre side der linker til de fleste andre sider, men det er nok ikke alle der bemærker den, og der er ikke de vilde forklaringer på hvad man finder.
G®iffen 1. maj 2007 kl. 14:07 (CEST)

Det er rart at se at der er tilbagemeldinger. Jeg vil oprette projektet ved lejlighed. --Lhademmor 6. maj 2007 kl. 18:34 (CEST)