Wikipedia:Landsbybrønden/Elna Borch

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Spring til navigation Spring til søgning

Elna Borch[redigér wikikode]

Hej grannar i väst! En av våra bidragsgivare på sv: arbetar just nu med en artikel om er landsmaninna Elna Borch. Jag har hittat en bild av henne här. Bedömer ni att den är OK att ladda upp på Commons? Vilken licens skall i så fall användas? Riggwelter (diskussion) 16. jun 2014, 19:06 (CEST)

Hej Riggwelter,
Det er dejligt at høre, at der arbejdes på en artikel om Elna Borch. Vi kan håbe, at der kommer en dansk artikel også :-)
Det er vanskeligt at vurdere, om billedet kan lægges på Commons. Den danske ophavsret er udløbet, men det afgørende bliver, om det kan fastslås, at billedet ikke blev offentliggjort i USA første gang (eller 30 dage efter offentliggørelse i Danmark). Der skal lidt flere informationer om billedet før end man kan konkludere om billedet er egnet til Commons. Det er muligt, at der er nogle her, der kan samle flere oplysninger. Pugilist (diskussion) 16. jun 2014, 19:26 (CEST)
Tack! Jag har nu kontaktat Det Kongelige Bibliotek för att få veta om de har mer information om bilden/fotografen. Jag bedömer att bilden är tagen före 1910, men är inte helt säker. Riggwelter (diskussion) 17. jun 2014, 00:07 (CEST)