Wikipedia:Landsbybrønden/En ny og et par opdateret offline-rapporter

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi

En ny og et par opdateret offline-rapporter[rediger kildetekst]

Jeg har igen fået kigget på nogle rapporter, hvoraf der er kommet en ny og 2 som er blevet opdateret igen efter meget lang tids stilstand.

Wikipedia:Wikidata import mangler[rediger kildetekst]

Liste over artikler med interwikilinks, som mangler at bliver importeret til Wikidata. Jeg har kun medtaget en delmængde af artikler, der har interwiki-konflikter.

De årsager som jeg har fundet hvorfor der er problemer er:

  • at vi har flere artikler om samme emne, som burde sammenskrives.
  • at en artiklen på et sprog er sammenskrevet med en anden artikel.
  • at der er en fejl i en interwiki-linket.
  • at det er fejl i import af artikel. Fx at en fejl i interwiki-linket har medført at det er en anden artikel, der ligger der i stedet.

Resten af artiklerne, der mangler import, men som ikke er på listen, regner jeg med at en bot tager sig af på et senere tidspunkt.

Wikipedia:Henvisninger som måske er skrevet forkert[rediger kildetekst]

Et par lange lister over rød link, der kunne mødes med dens artikel.

Der en del falske positive - de registres i denne liste:

Det kunne være ide i først omgang at få registret de falske positive og på et senere tidspunkt rette dem med bot. Derudover skal artikler, som er navngivet forkert, flyttes.

Wikipedia:Artikler med mange sproglænker, men ingen til dansk[rediger kildetekst]

En liste over artikler med mange sproglinks på d:Wikidata, som vi ikke har på dansk. Listen kan bruges til at findes artikler som kunne oversættes - men det kan også være at et link fra den danske artikel til Wikidata mangler.... - tjek det gerne først. (og man tænker hvorfor en russisk landsby er øverste på listen pt.)

Massiv crosswikispam kunne være et godt bud. Det, er trods alt set før med det landsbyer... --Trade (diskussion) 29. jan 2013, 16:33 (CET)

Generelt[rediger kildetekst]

Ellers ligger min liste over mine rapporter på Bruger:Steenth/Offline rapporter.--Steen Th (diskussion) 29. jan 2013, 16:19 (CET)